Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Στάθης δέχεται ένα μυστηριώδες τηλεφώνημα

Χamos

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», η Μυρτώ βάζει τα δυνατά της, για να πείσει το Μένιο, να πει το πολυπόθητο «ναι» στην πρόταση γάμου, που του έκανε!

Ο Μένιος, ενώ αρχίζει να καλοβλέπει την ιδέα, φτάνει στα αυτιά του η πληροφορία, ότι η Μυρτώ έχει φυγαδεύσει τον Βαγγέλα, στο σπίτι της στην Αθήνα!

Ο Παναγής, τυφλωμένος από τη ζήλια του για την Κατερίνα, προσπαθεί με κάθε τρόπο να βάλει εμπόδια στα σχέδια του Νικόλα, για τη δομή φιλοξενίας και σαμποτάρει το έργο. Ποια παράνομη δραστηριότητα του Νικόλα θα ανακαλύψει και μάλιστα με συνεργό, τον καρδιακό του φίλο Σίμο;

Η Μάρμω λιποθυμάει στα χέρια του Τζώρτζη, εκείνος έντρομος ζητάει ιατρική βοήθεια αλλά αργεί. Θα καταφέρει να τη σώσει, με το φιλί της ζωής;

Ο Στάθης δέχεται ένα μυστηριώδες τηλεφώνημα, από τον άλλο κόσμο. Στην άλλη άκρη της γραμμής είναι ο μακαρίτης ο πατέρας του!

Ποιος μπορεί να του κάνει ένα τόσο μακάβριο αστείο; Ήρθε η ώρα της αλήθειας. Μαζί με την Φωτεινή, θα κάνουν μια απροειδοποίητη επίσκεψη στο σπίτι της Μυρτώς.

masterchef-5:-poios-einai-o-souidos-fredrik-verselius-pou-tha-krinei-tin-tychi-margaritas-–-dionysi

MasterChef: Ποιος είναι ο Σουηδός Fredrik Βerselius που θα κρίνει την τύχη Μαργαρίτας – Διονύση – video

Survivor spoiler

Survivor spoiler 07/06: ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην ΑΝΑΤΡΟΠΗ …