Catherine Middleton-Πρίγκιπας William: Η νέα τους εμφάνιση που εξέπληξε τους θαυμαστές τους

Catherine Middleton και ο Πρίγκιπας William, έκαναν μια δημόσια εμφάνιση για την σηματοδότηση της ημέρας του Saint Patrick την Τετάρτη.

Η Ιρλανδική κυβέρνηση προς τιμήν της ημέρας, παρουσίασε μια ταινία μικρού μήκους με τον Δούκα και τη Δούκισσα του Cambridge, ενώ ο Wiliam ξεκίνησε το μήνυμα προς τον Ιρλανδικό λαό, μιλώντας στα ιρλανδικά, λέγοντας: “Beannachtai na Feile Padraig oraibh ( Χαρούμενη ημέρα του Αγίου Πατρικίου)”.

H Catherine Middleton, φορώντας ένα κατάλληλο για την περίσταση, σμαραγδένιο πράσινο jacket και το κολιέ της Daniella Draper, είπε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ευχηθούμε σε όλους σας μια πολύ καλή ημέρα του Αγίου Πατρικίου.”

“¨Ήμασταν πολύ ενθουσιασμένοι όταν επισκεφθήκαμε την Ιρλανδία πριν από περίπου ένα χρόνο, λίγες εβδομάδες πριν οι ζωές όλων μας ανατραπούν ολοκληρωτικά από την πανδημία.” είπε ο Wiliam, ενώ η Catherine πρόσθεσε: “Το θερμό καλωσόρισμα που λάβαμε είναι μια απόδειξη της φιλίας μεταξύ των δύο χωρών μας και τη δύναμη της σχέσης μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ιρλανδίας.”

Το βασιλικό ζεύγος πραγματοποίησε την πρώτη επίσημη περιοδεία του στην Ιρλανδία, τον Μάρτιο του 2019, όπου επισκέφτηκαν το Garden of Remembrance του Δουβλίνου, καθώς και το Guinness Storehouse.

To ζευγάρι δοκίμασε επίσης και τα Gaelic sports και απόλαυσε έναν ρομαντικό περίπατο κατά μήκος ενός παράκτιου γκρεμού κοντά στο Howth στο Country Dublin.”

Παραδοσιακά, ο Πρίγκιπας William και η Catherine Middleton, παρευρίσκονται στην παρέλαση του Αγίου Πατρικίου με τους Ιρλανδούς φρουρούς του 1ου τάγματος, όπου ο Δούκας χαιρετά και η Δούκισσα μοιράζει τριφύλλια στους αξιωματικούς.

Η περσινή δημόσια εκδήλωση δεν πραγματοποιήθηκε, καθώς η πλειοψηφία του τάγματος ήταν σε επιχείρηση στο εξωτερικό.

Για τις αγαπημένες της αναμνήσεις της ιστορικής της επίσκεψης στην Ιρλανδία, μίλησε και η Βασίλισσα Ελισάβετ, ενώ έστειλε ένα μήνυμα στον Πρόεδρο Michael D. Higgins την Τρίτη, πριν την ημέρα του Αγίου Πατρικίου.

Η 94χρονη μονάρχης έγραψε: “Με αφορμή την Εθνική σας Ημέρα, θα ήθελα να σας εκφράσω τα συγχαρητήριά μου στην Εξοχότητά σας και να στείλω τις λαμπρότερες ευχές μου στον λαό της Ιρλανδίας. Αυτό το έτος σηματοδοτεί 10 χρόνια από την επίσκεψή μου στην Ιρλανδία, την οποία θυμάμαι με αγάπη, αλλά και μια σημαντική εκατονταετία για όλα αυτά τα νησιά. Μοιραζόμαστε οικογενειακούς δεσμούς, φιλίας και αγάπης, ενώ το θεμέλιο της συνεργασίας μας παραμένει τόσο σημαντικό όσο και πριν 10 χρόνια.”

House of fame: Η Άντζελα Δημητρίου εισέβαλε στο House of fame και άφησε την Βένια άφωνη video

Δανάη Μπάρκα: Τίτλοι τέλους στη σχέση της με τον Πάνο Αδαμόπουλο εννιά μήνες μετά την επανασύνδεση