Britney Spears: Πήγε για πρώτη φορά στη ζωή της σε bar – φωτο

Η Britney Spears αποκάλυψε ότι μπήκε σε μπαρ για πρώτη φορά στη ζωή της και κατέγραψε τη σημαντική για την ίδια στιγμή σε insta story.

Η σταρ κάθισε στο μπαρ ενός εστιατορίου και απόλαυσε το κοκτέιλ της μαζί με τη βοηθό της. “Αυτή είναι η πρώτη φορά μου σε μπαρ. Πρώτη φορά!” είπε η Spears. “Αισθάνομαι τόσο φανταχτερή και εκλεπτυσμένη” πρόσθεσε η popstar. Η βοηθός της Victoria Asher είπε “απολαμβάνουμε ένα ποτό” όταν η Spears έστρεψε πάνω της την κάμερα.

Σαρκαστικά η Spears πρόσθεσε: “Χαίρομαι πολύ που μου αφαίρεσαν επί 13 χρόνια τα δικαιώματα μου να πίνω αλκοόλ. Είμαι τόσο ευγνώμων”.

Όλα αυτά τα χρόνια, η ομάδα και η οικογένεια της Spears ήταν αποφασισμένοι να κρατήσουν τη μητέρα δύο παιδιών μακριά από το αλκοόλ. Το 2018, το Page Six ανέφερε ότι η ομάδα της είχε απαγορεύσει το αλκοόλ στα παρασκήνια ενώ βρισκόταν σε περιοδεία. Επιπλέον, μια ρήτρα στο καθεστώς κηδεμονίας – το οποίο ίσχυε για περισσότερα από 13 χρόνια – ανέφερε ότι δεν μπορούσε να πιει.

Από τον περασμένο Νοέμβριο οπότε δικαστής έθεσε τέλος στο καθεστώς επιτήρησης της popstar, η Britney ζει τη ζωή της στο έπακρο.

Πηγή: instyle.gr

Η Γη Της Ελιάς spoiler νέα Επεισόδια: Η αδελφή του Δημήτρη κάτι σοβαρό κρύβει!

Η Γη Της Ελιάς spoiler νέα Επεισόδια: Η συμφιλίωση που δεν περιμέναμε να δούμε! Κι όμως