Μπέττυ Μαγγίρα: “Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει δημιουργήσει ένα σχέδιο εξόντωσής μας” (ΒΙΝΤΕΟ)

Συζήτηση έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την συμπεριφορά του Κωνσταντίνου Βασάλου κατά τη διάρκεια εκπομπών και δοκιμαστικών.

Μετά την υπεράσπιση του από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, η Μπέττυ Μαγγίρα επανήλθε στο ζήτημα λέγοντας ότι αντιμετωπίζει την κατάσταση με χιούμορ.

«Η αλήθεια είναι ότι ο Βασάλος έχει δημιουργήσει ένα σχέδιο εξόντωσής μας. Εγώ το βλέπω πάρα πολύ χιουμοριστικά όλο αυτό. Μου φαίνεται πάρα πολύ αστείο αυτό που συμβαίνει με τον Βασάλο. Είπε και η Σίσσυ ότι ο Κωνσταντίνος καμιά φορά τα έλεγε αφιλτράριστα. Μίλησε και για το περιστατικό που είχα πάει στην εκπομπή της και μετά πήγαν και του είπαν, “τι πήγες και είπες στην Μπέττυ, ήταν καλεσμένη μας”. Παρ΄ όλα αυτά, δεν παύει να θέλει μια μια να μας βγάλει από τη μέση….»

«Κάποια στιγμή πρέπει να φιλτράρει το γεγονός πως αφού η Ζιρδέλη είναι πίσω, έχει περισσότερο λογική να βγει μπροστά αντί ο ίδιος που ήταν σε ένα ριάλιτι να πάει να κάνει τηλεοπτική καριέρα. Λέω εγώ τώρα… Εμένα ο Κωνσταντίνος μου είναι εξαιρετικά συμπαθής, αλήθεια σας το λέω και όταν μου το είπε, πάγωσα… Είναι μια πολύ χιουμοριστική απάντηση του Βασάλου σε αυτά που λεγόντουσαν εκείνη την ώρα αλλά που δεν περιμένεις ποτέ να το ακούσεις σε τηλεοπτική εκπομπή. Όλοι κρατάμε λίγο τα προσχήματα και ειδικά στον καλεσμένο. Μετά που έφυγα λέω, ¨κοίτα να δεις τι είπε ο τύπος”. Με έβαλε σε σκέψεις».

Σχέσεις: Τέσσερις στάσεις για γρήγορο, ξεκούραστο και αποδοτικό σ3ξ – Γιατί έχουμε κι άλλες δουλειές…

Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου: «Ντροπή, κι εγώ τα είχα 5 χρόνια με μικρότερο, τι σημαίνει αυτό;» (VIDEO)