Μπέσσυ Μάλφα: Το αντικείμενο που δεν λείπει ποτέ από την τσάντα της, η γνωριμία και ο έρωτας με τον άνδρα της, Γεράσιμο Σκιαδαρέση

«Ο Γεράσιμος, για έμενα, ήταν πολύ σέξι, επικοινωνήσαμε αμέσως» αναφέρει η ταλαντούχα ηθοποιός και σκηνοθέτης

Στην εκπομπή «Κυψέλη» βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 18/4 η Μπέσσυ Μάλφα, η οποία αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί, με ένα καστ εξαιρετικών ηθοποιών, στην εμβληματική κωμωδία του Ντάριο Φο «Δεν Πληρώνω, Δεν Πληρώνω». Η συγκεκριμένη παράσταση, μάλιστα, θα ταξιδέψει στη Γερμανία!

Η αγαπημένη ηθοποιός και σκηνοθέτης, η οποία πέρα από την υποκριτική, αγαπά πολύ τον χορό και το τραγούδι, περιέγραψε, μεταξύ άλλων, πώς γνώρισε τον σύζυγό της, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, με τον οποία παντρεύτηκαν το 1997, ενώ μίλησε και για αυτά που την γοητεύουν σε εκείνον.

«Παίζαμε μαζί σε μία σειρά της ΕΡΤ, γνωριστήκαμε, κάναμε παρέα, μιλούσαμε πολύ ωραία για το θέατρο και σιγά σιγά ερωτευτήκαμε. Στον Γεράσιμο μου άρεσε η απόσταση που κρατάει από τους ανθρώπους, το οποίο το θαυμάζω και προσπαθώ και εγώ να το πετύχω. Για εμένα ήταν μια πρόκληση να σπάσω τα όρια του Γεράσιμου. Είναι ήρεμος, ήταν εξαιρετικός ηθοποιός, τον λάτρευα, πολύ γοητευτικός για εμένα και πολύ σέξι. Επικοινωνήσαμε αμέσως. Ήταν ωραίος ο τρόπος που προσέγγισε ο ένας τον άλλο. Υπήρχε ευγένεια και σεβασμός» εξομολογήθηκε για το άλλο της μισό.

Πώς πέρασε την πανδημία; «Στην πρώτη καραντίνα, επειδή ήμουν πάρα πολύ κουρασμένη, δούλευα 18 ώρες την ημέρα, ήταν η απόλυτη ξεκούραση, ήταν τέλεια. Στη δεύτερη, είχα ξεκινήσει πάλι το μπαλέτο, πήγαινα πάρα πολύ καλά, είχα ξαναβρεί τον εαυτό μου, το σώμα μου, ήμουν έτοιμη να ανέβω πάλι στις πουέντ, με έκλεισαν μέσα, τα νεύρα μου. Ξεκίνησα διάδρομο, διατροφή, βαράκια, γυμναστική, μετά πια λέω τα έκανα όλα. Τι μαγειρικές, τι φαγητά» δήλωσε η αγαπημένη ηθοποιός και σκηνοθέτης.

Ερωτηθείσα αν θα φτιάξει μαγειρίτσα το Μεγάλο Σάββατο, απάντησε: «Τα τελευταία χρόνια, δεν την αντέχω τόση σφαγή. Έχω αρχίσει και σιχαίνομαι το κρέας. Θα γίνει μία μαγειρίτσα πάρα πολύ ωραία, με τα μαρουλάκια, το φρέσκο κρεμμυδάκι, τον άνηθο και πιθανόν τα μανιτάρια. Πάμε προς vegan, κάποιες παρασπονδίες κάνει ακόμα ο μικρός». Να σημειωθεί εδώ πως η Μπέσσυ Μάλφα έχει αποκτήσει τρία παιδιά με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση, την Όλγα, τον Γιάγγο και τη Νικολίτσα.

Τι δεν αποχωρίζεται ποτέ από την τσάντα της; Ένα πολύ μικρό κουκλάκι, δημιουργημένο από την πολυαγαπημένη της μητέρα, Όλγα, η οποία έχει φύγει από τη ζωή και είχε φτιάξει πολλά τέτοια κουκλάκια.  Όπως είπε, όταν τυχαίνει να γνωρίσει κάπου ένα παιδάκι, βγάζει ένα από τη τσάντα της και του το δίνει.

Δείτε όλη τη συνέντευξη της Μπέσσυς Μάλφα: 

 

Μιχάλης Ιατρόπουλος: Η αποτοξίνωση από την καθημερινότητα στη «Φάρμα» και η απομόνωση στο Καϊμακτσαλάν

masterchef 6

MasterChef 2022: «Ιταλική Εβδομάδα» και «μαγειρικά ζευγάρια» – Ποιοι θα οδηγηθούν στη Δοκιμασία Αποχώρησης;