Καρίμ Μπενζεμά: Την Τετάρτη εκδικάζεται για την υπόθεση εκβιασμού του Βαλμπουενά με το sex tape

Spoilers

Την Τετάρτη 20/10 θα ξεκινήσει η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση εκβιασμού του Ματιέ Βλαμπουενά για sex tape από τον Καρίμ Μπενζεμά.

Η δίκη του Καρίμ Μπενζεμά για την υπόθεση του εκβιασμού του συμπαίκτη και συμπατριώτη του, ξεκινάει αυτή την εβδομάδα.

Η υπόθεση βγήκε στο φως της δημοσιότητας το μακρινό 2015. Τότε ο Καρίμ Μπενζεμά κατηγορήθηκε ότι υπήρξε αυτός που υποκίνησε τον Ματιέ Βαλμπουενά να πληρώσει τρία άτομα τα οποία τον εκβίαζαν με ένα sex tape το οποίο είχαν στην διάθεση τους στο οποίο συμμετείχε ο παίκτης.

Ο Μπενζεμά έπαιξε τον ρόλο του μεσάζοντα και μάλιστα είχε συναντηθεί με τον τωρινό παίκτη του Ολυμπιακού προειδοποιώντας τον ότι αυτοί που τον εκβιάζουν είναι επικίνδυνοι και πρέπει να τους πληρώσει.

Ο Γάλλος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, κινδυνεύει να δεχτεί ποινή φυλάκισης 5 ετών αλλά και της επιβολής προστίμου ύψους 75.000 ευρώ. Αυτό το ποσό υστερεί κατά πολύ βέβαια για να θεωρείται «σημαντικό» για τον Μπενζεμά όπως επίσης υστερεί και από τα 150 χιλιάρικα τα οποία πλήρωσε εν τέλει ο Βαλμπουενά στους εκβιαστές μετά από την προτροπή του συμπαίκτη του στην Εθνική Γαλλίας.

Αντίστροφα μετράνε λοιπόν οι δύο παίκτες για την δίκη που θα φέρει την επίλυση και το πολυπόθητο τέλος στην υπόθεση που απασχόλησε πολύ τα media τα τελευταία χρόνια.

⚖️ Karim Benzema, sera jugé, avec quatre autres hommes, à partir de mercredi au tribunal correctionnel de Versailles dans l’affaire du chantage à la sextape contre Mathieu Valbuena.https://t.co/m4wK49sabm

— RMC Sport (@RMCsport) October 18, 2021

Ανέκδοτο: Ύπνος …! Τρελό γέλιο

Spoilers

Κοινόχρηστα πολυκατοικίας: Ποια πληρώνει ο ιδιοκτήτης και ποια ο ενοικιαστής