Battle of the Couples spoiler 7/2: Οι μάχες ανάμεσα στα 12 ζευγάρια έχουν ήδη ξεκινήσει!

Οι μάχες στο Battle of the Couples έχουν ήδη ξεκινήσει. Τα 12 ζευγάρια ανταγωνίζονται για να αποδείξουν ότι η αγάπη τους μπορεί να νικήσει τα πάντα,όμως τα ζευγάρια που θα καταφέρουν να μπουν στη βίλα θα φορούν ένα βραχιόλι με το όνομά τους και έναν κεραυνό, σύμβολο της δύναμης και της αγάπης τους…

Όταν για κάποιο λόγο το βραχιόλι αφαιρεθεί από το ζευγάρι, το μέλλον του στο παιχνίδι είναι αβέβαιο καθώς κινδυνεύει να χάσει τα χρήματά του και να αποχωρήσει. Το βραχιόλι – σύμβολο της ένωσης κάθε ζευγαριού μπορεί να «κοπεί» στην Τελετή των βραχιολιών,καθοριστική για την πορεία τους στο παιχνίδι.

Προκλήσεις που θα φέρουν τα ζευγάρια στα όριά τους, δοκιμασίες που θα τεστάρουν τις αντοχές, αλλά και τα θεμέλια της σχέσης τους. Μία υπερπολυτελής βίλα και ένα έπαθλο πολλών χιλιάδων ευρώ είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που κάνουν το νέο reality show του Alpha.

Το νέο ριάλιτι του Alpha θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 9:00 το βράδυ και η πρεμιέρα του, τοποθετείται στο δεύτερο 10ήμερο του Φεβρουαρίου.

Άγριες Μέλισσες spoiler διαρροή 7/2: Ο Λάμπρος και η Λενιώ παντρεύονται (φωτογραφία – νύφη)

Ελεονώρα Μελέτη: Η σπάνια φωτογραφία από το γάμο της