Μπαράζ ελέγχων της Τροχαίας στην Αττική – Ποιές παραβάσεις στοχεύουν – Αφαιρέθηκαν δεκάδες διπλώματα

Χamos

Μπαράζ ελέγχων πραγματοποίησε τις προηγούμενες ημέρες η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής αφαιρώντας δεκάδες άδειες οδήγησης, πινακίδες και άδειες κυκλοφορίας εξαιτίας σοβαρών και επικίνδυνων παραβάσεων από ασυνείδητους οδηγούς. Ειδικότερα στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, για την αντιμετώπιση των παραβάσεων που οδηγούν ευθέως στο τροχαίο ατύχημα και διαταράσσουν την ασφάλεια των συγκοινωνιών, η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής πραγματοποίησε την 26, 28, 29 και 30 Μαΐου 2021, ειδικές εξορμήσεις στις περιοχές των Αχαρνών, Ζεφυρίου, Αγίας Βαρβάρας, Κορυδαλλού, Περάματος και στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης.

Αστυνομικοί των Ομάδων Ελέγχου & Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.), πραγματοποίησαν τροχονομικούς ελέγχους, κατά τη διάρκεια των οποίων βεβαίωσαν 461 παραβάσεις εκ των οποίων οι 40 αφορούσαν σε υπερβολική ταχύτητα, οι 28 για στέρηση άδειες ικανότητας οδήγησης, οι 29 για στέρηση πινακίδας κυκλοφορίας, οι 72 για μη χρήση προστατευτικού κράνους, οι 38 για μη χρήση ζώνης, οι 38 για θόρυβο, οι 22 για φιμέ τζάμια, οι 17 για επίδειξη ικανοτήτων, οι 4 για αυτοσχέδιους αγώνες και 173 λοιπές παραβάσεις.

Επιπλέον οι αστυνομικοί αφαίρεσαν 83 άδειες ικανότητας οδήγησης, 92 άδειες κυκλοφορίας και 87 πινακίδες κυκλοφορίας ενώ παράλληλα ακινητοποίησαν 30 οχήματα.

Η Τροχαία προειδοποιεί ότι οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και σε άλλες περιοχές της Αττικής, αλλά και της υπόλοιπης χώρας.

Πηγή: newsauto.gr

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις.

Dior Celebrates Greece: Όλες οι λεπτομέρειες για το fashion show του οίκου στην Αθήνα

Χamos

Διαγωνισμό καινοτομίας και επιχειρηματικότητας, με χρηματικά έπαθλα, για το ρυπαντικό φορτίο στα λύματα «τρέχει» από σήμερα η ΕΥΑΘ ΑΕ