Αυτοδιοικητικές εκλογές: Ποιοι είναι οι υποψήφιοι της «Γέφυρας» με ψηφοδέλτια ΣΥΡΙΖΑ

0
69

Την ανάγκη ενίσχυσης του ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και των αυτοδιοικητικών συνδυασμών που αναδεικνύουν το αίτημα σύγκλισης των προοδευτικών δυνάμεων σε τοπικό επίπεδο επισημαίνει η πρωτοβουλία πολιτών ΓΕΦΥΡΑ.

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Αθήνα, συζητήθηκε ο προγραμματισμός των εκδηλώσεων στις οποίες συμμετέχουν στελέχη της πρωτοβουλίας ή οργανώνει η ίδια η ΓΕΦΥΡΑ εν όψει των ευρωεκλογών.

Εκφράστηκε, επίσης, η πρόθεση να στηριχτούν με κάθε τρόπο, πολιτικά και επικοινωνιακά, οι υποψηφιότητες των μελών της ΓΕΦΥΡΑΣ Σωτήρη Βαλντέν, Σπύρου Δανέλλη και Άννας Παπαδημητρίου – Τσάτσου που συμμετέχουν στο ευρωψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, όπως και των Δημήτρη Αγανίδη και Κυριάκου Αγγελάκου, που διεκδικούν την εκλογή τους ως δημοτικοί σύμβουλοι στην Αθήνα με το ψηφοδέλτιο της «Ανοιχτής Πόλης» του Νάσου Ηλιόπουλου, και του Γιώργου Μακρυνού που κατέρχεται ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο «Δύναμη Ζωής» της Ρένας Δούρου, στον Πειραιά.

Στελέχη της ΓΕΦΥΡΑΣ συμμετέχουν σε αυτοδιοικητικούς συνδυασμούς σε όλη την Ελλάδα, ενώ οι εκπρόσωποι της πρωτοβουλίας στην Κεντρική εκλογική Επιτροπή του σχήματος ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία παίρνουν μέρος ήδη στις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε όλους τους νομούς της χώρας.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΝΑΣΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019, ΓΕΦΥΡΑ, ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΛΗ, ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΚΡΥΝΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΓΑΝΙΔΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ, ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΥΡΙΖΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here