Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 15χρονης Nora που είχε εξαφανιστεί (pics)


Ανατριχίλα πpοκαλούν τα όσα αποκαλύπτονται σχετικά με τα αίτια θανάτου της 15χρονης Nora Quoirin από την Ιρλανδία, η οποία εξαφανίστηκε από το ξενοδοχείο, όπου έκανε διακοπές με την οικογένειά της στη Μαλαισία.

Η 15χρονη κοπέλα που έπασχε από νοητική στέρηση, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, πέθανε από εσωτερική αιμορραγία, η οποία πpοκλήθηκε από την πείνα και το στρες.

Σύμφωνα με τις Αρχές, δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η Nora Quoirin έπεσε θύμα απαγωγής, ενώ από την νεκροψία – νεκροτομή αποδείχθηκε ότι δεν είχε κακοποιηθεί σ*ξουαλικά.

Δείτε φωτογραφίες από τις έρευνες στη Μαλαισία:

AP_19222109013743.jpg

Η 15χρονη κοπέλα πέθανε από εσωτερική αιμορραγία, πουπpοκλήθηκε από την πείνα και το στρες

Οι αξιωματικοί, που είχαν αναλάβει τις έρευνες, δήλωσαν ότι η 15χρονη πρέπει να είχε πεθάνει τρεις μέρες πριν από τη μέρα που βρέθηκε η σορός της.

Το πτώμα της 15χρονης Nora Quoirin βρέθηκε την περασμένη Τρίτη (13/8) μέσα στη ζούγκλα, δέκα μέρες μετά από την εξαφάνισή της. Η οικογένειά της είχε δηλώσει στις αρχές πως το 15χρονο κορίτσι δεν ήταν καθόλου ανεξάρτητο, αντιμετώπιζε δυσκολίες στο βάδισμα και δεν είχε χαθεί ποτέ ξανά, εκφράζοντας την ανησυχία τους ότι αυτό θα της έχει προκαλέσει τεράστιο άγχος.

Η 15χρονη Nora έκανε διακοπές στη Μαλαισία μαζί με τους γονείς και τα δυο της αδέλφια, οι οποίοι είναι συντετριμμένοι από τον χαμό της.

Η αστυνομία εντόπισε το πτώμα του άτυχου κοριτσιού καθώς ακολούθησε πατημασιές μέσα στη ζούγκλα, περίπου 1,6 μίλια μακριά από το ξενοδοχείο, όπου έμενε με την οικογένειά της.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι γονείς, οι οποίοι και αναγνώρισαν τη σορό, λίγες ώρες αργότερα.

Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 15χρονης Nora που είχε εξαφανιστεί (pics)

Τρόμος σε παραλία της Κρήτης: Εφιάλτης για δύο γυναίκες