Μαγιό 2021: Aυτές είναι οι μεγαλύτερες τάσεις για αυτό το καλοκαίρι

μαγιο 2021

Βρισκόμαστε στο τέλος της άνοιξης, το καλοκαίρι ξεκινάει, ο καιρός έχει φτιάξει, τα μέτρα έχουν χαλαρώσει και το μυαλό μας είναι ήδη στις αποδράσεις! Τα μαγιό είναι αυτό που σκέφτεσαι τώρα, όχι ότι δεν έχεις, όλες διαθέτουμε πολλά σετ, αλλά κάθε χρόνο θες ένα ακόμη! Τι ισχύει λοιπόν στα φετινά trends της παραλίας;
Πριν προχωρήσεις στο shopping, σου έχουμε ετοιμάσει ένα απολαυστικό αφιέρωμα, όπου θα βρεις τις μεγαλύτερες τάσεις που επηρέασαν τα μαγιό φέτος. Ναι ναι, υπάρχουν τάσεις και στα μαγιό…Αν θέλεις λοιπόν, να είσαι στιλάτη και με ενημερωμένο look στην παραλία ή στην πισίνα, τσέκαρε τα trends και κάνε τις κατάλληλες αγορές… είτε είσαι τύπος που φοράει ολόσωμο, είτε είσαι λάτρης του μπικίνι!
Μαύρο bikini

Σταθερή αξία στα μαγιό κάθε σεζόν, είναι ότι το μαύρο φόρεμα για τα ρούχα, επιβάλλεται να έχεις ένα διότι απλά δεν φεύγει ποτέ από την μόδα. Micro ή κλασικό αλλά και σε ρετρό ύφος το μαύρο bikini είναι το must have μαγιό για κάθε σεζόν.
Δεσίματα

Μία τάση που είδαμε και στα ρούχα, crop tops να δένουν στην κοιλιά έρχεται και στα μαγιό. Δεσίματα πολλά ή λίγα γύρω από την μέση είναι η τάση στα μαγικό που κάνει φέτος πρώτη φορά την παρουσία της και αν θες να την δοκιμάσεις προτίμησε bikini με σχετικά μεγάλο top για να υπάρχει μία ισορροπία στην σιλουέτα σου.
Βikini δεμένο ανάποδα

Μία τάση που έφεραν οι Kardashians και φοράνε ήδη καιρό, ξέχασε πως έδενες το πάνω μέρος από το bikini σου και δες τι κάνουν. Βάλτο ανάποδα και χωρίς να έχεις καινούργιο μαγιό έχεις φορέσει μία μεγάλη φετινή τάση!
Ρετρό pritns

Oτι θυμίζει 60s και 70s, παλιές ταπετσαρίες ή φορέματα από ταινίες του 60 θα φορεθεί πολύ στην παραλία. Αυτά το μοτίβα δείχνουν πιο όμορφα σε bikini με ψηλόμεσο σλιπάκι αν θες να το δοκιμάσεις.
Minimal

Γραμμές απλές και χρώματα που έχουν ήπια αισθητική είναι μια άλλη όψη για τα φετινά μαγιό. Minimal style που θα δώσει κομψό και σοφιστικέ ύφος στην εμφάνιση της παραλίας. Iδανική τάση για ολόσωμα!
Βολάν

Παιχνιδιάρικα τα βολάν και φέτος θα στολίσουν τα μαγιό μας. Προτίμησε σχέδια που έχουν βολάν σε σημεία ου δίνουν fun ύφος όπως τιράντες ή διαγώνια κάτω από το στήθος ώστε να μην προσθέτουν όγκο στην σιλουέτα σου.
Αθλητικά

Για τα κορίστια που δεν σταματούν ποτέ τις δραστηριότητες ή και όσες απλά τους αρέσει το sporty ύφος τα αθλητικά μαγιό είναι και πάλι εδώ. Με neon χρώματα με φερμουάρ και ενισχυμένα top τα αθλητικά μαγιό θα κλέψουν τα βλέμματα στην παραλία μία ακόμη χρονιά.
Animal prints

Leopard και zebra είναι τα πιο δυνατά μοτίβα για φέτος, προτίμησε μικρά prints και καλύτερα σε bikini για sexy vibes πάντα με στιλ!

survivor

Survivor Spoiler 4/5: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτή η ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία!

survivor

Survivor νέα: Η Άννα Μαρία Βέλλη στηρίζει τους φίλους της