Αξiζει 700.000 εuρώ: Αuτός είναι ο Έλληνας Κροiσος που οδηγάει το πıο ακριβό αυτοκίνnτο που κuκλοφορεί στην Ελλάδα

Ο Έλληνας εφοπλιστής, Γιώργος Μελισσανίδης, αγόρασε την απίστευτη Ferrari, σε γκρι χρώμα, η οποία κοστίζει 700.000 ευρώ.

Πρόκειται για μία Ferrari SF 90 Stradale, ένα από τα δύο υπεραυτοκίνητα των Ιταλών, που έχουν ταξινομηθεί στην Ελλάδα και κυκλοφορούν στην Αθήνα.

Το 0-100 επιτυγχάνεται σε 2,5 δευτερόλεπτα, το 0-200 σε 6,7 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 340 χλμ. την ώρα.

Η αγάπη του Έλληνα εφοπλιστή για την αυτοκίνηση

Ο Εφοπλιστής, που είναι λάτρης της αυτοκίνησης και της τεχνολογίας, χαίρεται την SF εδώ και μερικούς μήνες, έχοντας πληρώσει κοντά στα 700.000 ευρώ για να την κάνει δική του, ενώ κινείται στη χώρα μας με Ελληνικές πινακίδες, παρά το γεγονός ότι η συγκεκριμένη επιχειρηματική οικογένεια έχει τη δυνατότητα να έχει αυτοκίνητα με ξένες πινακίδες, αφού επιχειρεί και στο εξωτερικό.

Το ποσό που πλήρωσε ο Έλληνας εφοπλιστής για να έχει ελληνικές πινακίδες

Αυτό σημαίνει ότι ο Έλληνας ιδιοκτήτης επέλεξε να πληρώσει όλους τους υπέρογκους φόρους του Ελληνικού κράτους (πάνω από 260.000 ευρώ μόνο το Τέλος Ταξινόμησης), όπως και να πληρώνει την ασφάλεια και τα τέλη κυκλοφορίας στην Ελλάδα.

 

Πηγή: newsauto.gr

To «fresh-news.eu» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.

Latest

Κατερίνα Καινούργιου: «Υπάρχει πλαστικόμετρο; Μπορεί να δεις εμένα και να πεις ότι το έχω παρακάνει;»

«Δεν θέλω να εpωτευτώ γυναίκα, είμαι εpωτευμένος με τον Ιησού Χριστό»: Σάλος με όσα είπε ο Κώστας Αποστολάκης