Χριστίνα Κολέτσα: “Ατύχημα” για την Κολέτσα στην πίστα … το φόρεμα τα αποκάλυψε όλα – βιντεο

Ένα απρόοπτο «ατύχημα» είχε η τραγουδίστρια Χριστίνα Κολέτσα πάνω στην σκηνή του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζεται, αφού το φόρεμα της ήταν πολύ πιο ατίθασο απ΄ότι έπρεπε με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός!

Η Χριστίνα Κολέτσα που τις τελευταίες εβδομάδες απασχολεί ιδιαίτερα την επικαιρότητα, ειδικά μετά και την συμμετοχή της στο ταξιδιωτικό ριάλιτι του Star Asia Express, είναι πρωταγωνίστρια για ακόμα μια φορά σε φήμες που την θέλουν να έχει σχέση με τον αντίπαλο της παίκτη στο ριάλιτι Κωνσταντίνο Βασάλο.

Μια δήλωση της σχετικά με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, όπου η ίδια τον «αποκάλεσε πολύ ωραίος άντρας», ήταν αρκετή για κάποιους για να βγούνε νέες φήμες με την ίδια ξεκαθαρίζει την θέση της για ακόμα μια φορά λέγοντας.

«Πραγματικά δεν πιστεύω πως πίστεψε κάποιος τις φήμες για ειδύλλιο με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Ο Βασάλος είναι πολύ ωραίος άντρας και ενδεχομένως λόγω της κατάστασης που συμβαίνει τώρα στην προσωπική του ζωή, αλλά και λόγω του ότι εγώ είμαι μόνη, ίσως γι’ αυτό συνέβη όλο αυτό. Είναι πολύ καλά παιδιά ο Βασάλος και ο Fipster».

Τώρα όμως το βίντεο που ακολουθεί την κάνει ξανά πρώτη είδηση στην επικαιρότητα της showbiz, αφού όπως θα δείτε άθελα της προκάλεσε αναταραχές για ακόμα μια φορά.

Η ίδια ακούστηκε να λέει από το μικρόφωνο με χιούμορ: «Μου ξεκουμπώθηκε το φόρεμα, θα έρθεις να μου το κουμπώσεις;».Όπως θα δείτε και στο βίντεο που εξασφαλίσαμε, η τραγουδίστρια προσπαθούσε μόνη της να κουμπώσει το φόρεμά της αλλά δεν πτοήθηκε καθόλου και συνέχισε να τραγουδάει!

Μαρία Λεκάκη: Ποζάρει στην θάλασσα και μας στέλνει

Survivor All Star spoiler: Τα πέντε νέα πρόσωπα που θα δούμε στο survivor – video