Αθηναΐς Νέγκα: Δε διστάζει να δείξει τα σημάδια στο σώμα της

showbiz

Η Αθηναΐς Νέγκα είναι καυστική, δραστήρια και έχει μάθει να τα λέει «έξω από τα δόντια». Η αγαπημένη δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός έχει τοποθετηθεί πολλάκις για το ζήτημα της λεύκης, την οποία φέρει και η ίδια και δείχνει τα σημάδια στο σώμα της στέλνοντας σε όλους και όλες  μας ένα ηχηρό μήνυμα.

Η Αθηναΐς Νέγκα πόσταρε φωτογραφία της στο Instagram δείχνοντας τα σημάδια της από τη λεύκη και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει…

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Κατά καιρούς ανεβάζω κάτι για τη λεύκη, όχι για να την πουλήσω, καθώς είναι αρκετά κοινή αλλά μάλλον για να θυμίσω στον εαυτό μου πως οι καιροί άλλαξαν και τώρα μπορω να μιλάω πιο άνετα για αυτή.

Η λεύκη δεν κολλάει, δεν πονάει αλλά δεν νιώθουν ιδιαίτερα καλά όσοι «υποφέρουν» από αυτήν κι αυτή η μόνιμη αίσθηση πως έχουν κάτι περίεργο επάνω τους ,μπορεί να τους κάνει εσωστρεφείς και κάπως περίεργους στα μάτια των άλλων.

Body Shaming, στο πλαίσιο του Society Uncensored, στο YouTube και είναι η αφορμή για το σημερινό post. #vitiligo #vitiligoawareness»!

H Αθηναΐς δεν πρόλαβε να δημοσιεύσει τη φωτογραφία της και τα like έπεσαν βροχή, ενώ τα σχόλια είναι αμέτρητα.

βασια

Βάσια Τριφύλλη: Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι φίλος μου, δεν μπορείς να καταργήσεις τα πάντα επειδή του έτυχε μια κακή επιλογή στη ζωή του

ζωδια

Ζώδια: 5 ερωτήσεις προς τον εαυτό σου, για να γίνεις καλύτερος, σύμφωνα με το ζώδιό σου!