Αθηνά Οικονομάκου: Ο ξέφρενος χορός της στις διακοπές στη Μύκονο

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας, Αθηνά Οικονομάκου, βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στο νησί των ανέμων, έχοντας στο πλευό της τον Φίλιππο Μιχόπουλο και τα δυο τους παιδιά, κάνοντας συχνά αναρτήσεις στο instagram.

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει αφοσιωθεί πλήρως στην ανατροφή των παιδιών της και φροντίζει να τους αφιερώνει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί.

Τώρα που βρίσκονται στο νησί μάλιστα, τα πρωινά της είναι αποκλειστικά για τον Μάξιμο και τη Σιέννα, ενώ μερικά βράδια ανήκουν σε εκείνη, θέλοντας να κάνει πράγματα που της αρέσουν για τον εαυτό σου.

Πριν από λίγες ημέρες, η Αθηνά Οικονομάκου βγήκε να διασκεδάσει μαζί με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο και την παρέα τους σε γνωστό μαγαζί του νησιού.

Η ηθοποιός διασκέδασε με την ψυχή της ενώ μας έδειξε και τις χορευτικές της ικανότητές, μέσα από ένα βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Αλεξάνδρα Λιβανίου: Η κόρη της Έμυ ποζάρει με μαύρο μαγιό και η μαμά την ΑΠΟΘΕΩΝΕΙ

Γιώργος Κατσαούνης: “Από το Survivor εγώ δεν ήθελα τις 100.000 ευρώ”… Είμαι χαρούμενος που κέρδισε ο Στάθης το Survivor, είναι σαν να κέρδισα εγώ!