Ασυγκράτητοι Κάνιε Γουέστ και Μπιάνκα Σένσορι – Η περίεργη στάση της που σκανδάλισε τους Ιταλούς (vid, pics)

Ο Κάνιε Γουέστ και η σύζυγός του, Μπιάνκα Σένσορι, δεν «μασάνε» από το κράξιμο των Ιταλών και συνεχίζουν να «βάζουν φωτιές» με τις εμφανίσεις τους και τις ερωτικές του περιπτύξεις δημοσίως.

Η αρχιτέκτονας και ο ράπερ βρίσκονται σχεδόν από τις αρχές του Αυγούστου στην Ιταλία για τις διακοπές τους. Σε φωτογραφίες τους που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, η Σένσορι εμφανίζεται αποκαλυπτικά ντυμένη, φορώντας είτε ολόσωμες διάφανες φόρμες ή μπουστάκια που τονίζουν το στήθος της, με αποτέλεσμα οι Ιταλοί να χαρακτηρίζουν το ζεύγος «ασεβές» -στην καλύτερη των περιπτώσεων.

Ωστόσο, δεν… ιδρώνει το αυτί τους! Σε μια βόλτα τους με ένα σκάφος, η Μπιάνκα Σένσορι, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που αναμεταδίδει η Page Six, απαθανατίστηκε γονατιστή μπροστά από τον Κάνιε Γουέστ που είναι καθιστός και φοράει ένα παντελόνι το οποίο αφήνει ακάλυπτα τα οπίσθιά του.

kanye west and his wife bianca censori were spotted in Italy

it looks like she was topping him off with something hmm pic.twitter.com/B2utSwdcVe

— FearBuck (@FearedBuck) August 29, 2023

Kanye West spotted getting topped off in Italy by wife Bianca Censori. 😳‼️ pic.twitter.com/0a7vaPprTE

— DramaAlert (@DramaAlert) August 29, 2023

Εκτός από μια ακόμα προκλητική ενδυματολογική επιλογή από το ζευγάρι κάποιοι χρήστες στα social media άρχισαν να βάζουν στο τραπέζι κι ένα άλλο, ακόμα πιο καυτό σενάριο. Μήπως η Σενσόρι έκανε στοματικό σεξ στον Κάνιε Γουέστ;

Την αλήθεια ίσως να μην την μάθουμε ποτέ αλλά αυτό δεν αλλάζει από το ότι η Ιταλία εξακολουθεί να σκανδαλίζεται από τις βόλτες του πρώην συζύγου της Κιμ Καρντάσιαν και της αγαπημένης του, με την οποία φημολογείται ότι έχουν παντρευτεί.

Kanye West and Bianca Censori on a boat ride in Italy 🇮🇹 pic.twitter.com/0Td5Y7g75e

— HipHopX (@HipHopNewsX) August 29, 2023

Ποια είναι η Μπιάνκα Σένσορι

Η επιχειρηματίας μεγάλωσε στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, όπου και σπούδασε Αρχιτεκτονική. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της, δημιούργησε τη δική της εταιρεία κοσμημάτων, τη Nylon’s Jewellery.

Μετά την αποφοίτησή της, συνέχισε να είναι σύμβουλος σχεδιασμού για ένα χρόνο πριν εργαστεί ως αρχιτέκτονας για τρία χρόνια.

Στη συνέχεια ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της μεταξύ 2019-2020 προτού μετακομίσει στο Λος Άντζελες όπου προσελήφθη στο Yeezy.

Μάργκοτ Ρόμπι: Μετά τη Φολέγανδρο στη Σίφνο με τον αγαπημένο της (ΦΩΤΟ)

Η Παραλία spoiler: Επεισόδιο 6, 7, 8, 9, 10