Menu

Αστυνομική κυνήγηση για τον δράστη του 23χρονου που βρέθηκε νεκρός έξω από το κέντρο

όπως ανακοινώθηκε, φαίνεται ότι όλα ξεκίνησαν σε ένα νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι, όπου ξέσπασε ένας καυγάς μεταξύ δύο παρέες, ενώ πληροφορίες από την ΕΡΤ αναφέρουν ότι ορισμένα άτομα από τις δύο παρέες είχαν προηγούμενα.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο 23χρονος δεν βρισκόταν στο νυχτερινό κέντρο και έφτασε εκεί πιθανότατα μετά από ειδοποίηση από τους φίλους του.

Οι δύο παρέες βγήκαν έξω από το κέντρο για να εξομαλύνουν τις διαφορές τους, όταν ξαφνικά εμφανίστηκαν μαχαίρια και όπλα.

Ο 23χρονος προσπάθησε να πυροβολήσει, αλλά το όπλο του κολλησε και δέχτηκε μια θανατηφόρα μαχαιριά στο λαιμό.

Κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης τραυματίστηκαν με μαχαίρι ένας 26χρονος φαντάρος, που ήταν με την ομάδα των δραστών, και ένας νεαρός από την ομάδα του θύματος, οι οποίοι νοσηλεύονται στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο και στο ΚΑΤ.

Οι αστυνομικοί έφθασαν άμεσα στο σημείο και εντόπισαν νεκρό τον 23χρονο μέσα σε μια λίμνη αίματος, ενώ μετά από έρευνες βρέθηκε το όπλο και ένα καπέλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Alpha, ο δράστης έχει ήδη ταυτοποιηθεί και είναι θέμα χρόνου να συλληφθεί.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, και οι δύο ομάδες που συμμετείχαν στην αιματηρή σύγκρουση είναι γνωστές στην αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει αρκετό υλικό από κάμερες το οποίο καταγράφει τη σύγκρουση, κάτι που βοηθάει τους αστυνομικούς στις έρευνές τους.

Πηγή: newsit.gr

Written by admin

Exit mobile version