Άσπρισαν τα μαλλιά του, έμεινε μισός: Τον Αλέξανδρο Ρήγα στα 59 του ούτε η Εβελίνα Παπούλια δε θα τον αναγνώριζε

Latest

Άλλος άνθρωπος δείχνει σήμερα ο Αλέξανδρος Ρήγας, του οποίου η εικόνα μιλά από μόνη της. Ο σεναριογράφος έχει χάσει πάρα πολλά κιλά.

Ο σεναριογράφος, σκηνοθέτης και ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη και πριν καν αυτός ξεκινήσει να μιλά για τα επαγγελματικά του, η παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να κρύψει πως είχε μείνει άφωνη με το πόσο πιο αδύνατος δείχνει και του έκανε σχετικές ερωτήσεις.

Η θεαματική αλλαγή του Αλέξανδρου Ρήγα

Η Ελένη Τσολάκη του είπε: « Μα, κάθε φορά που σε βλέπω, είσαι και πιο αδύνατος. Πώς τα καταφέρνεις;», με τον Αλέξανδρο Ρήγα να της απαντά: «Πώς τα καταφέρνω;».

Και η παρουσιάστρια συνέχισε λέγοντας: «Τρέχεις πολύ; Είναι από το τρέξιμο; Το προσπαθείς; Το θες;», με εκείνον να της απαντά: «Όχι, τρέξιμο δεν έχω πολύ, αλλά είναι φυσιολογικό με τις παραστάσεις τώρα.»

Και σε άλλο σημείο αποκάλυψε το καστ του Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή. «Λένα Ουζουνίδου, Μαρία Λεκάκη, Παναγιώτα Βλαντή και Βασιλική Ανδρίτσου», είπε. «Είμαστε στο στάδιο της προετοιμασίας, εύχομαι να γίνει κάτι που να αρέσει στο κοινό», ανέφερε για την πρώτη ανάγνωση του έργου του.

Ο Αλέξανδρος Ρήγας σήμερα Ο Αλέξανδρος Ρήγας σήμερα Τρέλα από τους φίλους του Ολυμπιακού: Πάνω από 20.000 διαρκείας έχουν «φύγει» μέχρι στιγμής

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ο Άσος της Άστον Βίλα ξεσηκώνει την Μύκονο με τις απίθανες εμφανίσεις του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Κατερίνα Δαλάκα αποκαλύπτει τα πάντα για τις συμμετοχές της στο Survivor