Ασημίνα Ιγγλέζου survivor: Δεν ήταν άδικο που έφυγα από το Survivor, δεν περνούσα καθόλου καλά!

April 7, 2021

Όσα είπε η Ασημίνα Ιγγλέζου στο The 2night Show…
Καλεσμένη στο The 2night Show βρέθηκε η Ασημίνα Ιγγλέζου, τη νύχτα της Τρίτης, προκειμένου να συναντήσει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1. Η εκρηκτική πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε για την εμπειρία που βίωσε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ ενώ παραδέχθηκε πως ήταν δίκαιη η αποχώρηση της.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, η Ασημίνα Ιγγλέζου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «την πόθησα πολύ την ένωση, ήθελα πολύ να ήμουν εκεί. Ήταν τόσο ωραία. Δεν νιώθω πως έφυγα άδικα. Είναι ένα παιχνίδι. Πας, παίζεις και φεύγεις άμα δεν σου αρέσει το παιχνίδι. Γιατί για να φύγεις, κάτι έκανες ή δεν έκανες και συ. Εγώ μάλλον δεν έκανα γιατί είχε πέσει η ψυχολογία μου, δεν μου άρεσε αυτό που ζούσα οπότε δεν προσπάθησα και είχα αφεθεί”.

«Όταν άλλαξα ομάδα δεν μπορούσα να πιστεύω ότι μπορεί να με πειράξει τόσο πολύ συναισθηματικά. Αλλά δένομαι πάρα πολύ» πρόσθεσε η πρώην παίκτρια του Survivor. «Είχα δεθεί πάρα πολύ με την μπλε ομάδα και τον Τζέιμς που εξηγούσε πάρα πολύ καλά το παιχνίδι. Όταν πήγα στην κόκκινη ομάδα το κατάλαβα πως δεν ήμουν καλά. Με επηρέασε πάρα πολύ».

Μια διαφορετική συνέντευξη από την Ασημίνα Ιγγλέζου στο The 2night Show του ΑΝΤ1…

Χριστόφορος Βλαχάκης: “Η μητέρα μου είναι μια από τις μεγαλύτερες φωνές της Ελλάδας

Μαγιό 2021: Η φετινή συλλογή της Calzedonia Beachwear είναι ένα ταξίδι στα χρώματα της φύσης