ΑΣΕΠ-3Κ: Στάση εργασίας στους Δήμους & συγκέντρωση διαμαρτυρίας

Σε στάση εργασίας στους Δήμους, για την Παρασκευή 31/5/2019, από τις 10.30 π.μ. έως τη λήξη της βάρδιας, και  συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο ΑΣΕΠ, στις 11 π.μ. σχεδιάζει να πραγματοποιήσει το Παναττικό Σωματείο ΟΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ σύμφωνα με ανακοίνωσή του.

Ο λόγος αργοπορία στην έκδοση των οριστικών πινάκων της Προκήρυξης 3Κ του ΑΣΕΠ και τις 8.166 μόνιμες θέσεις σε ανταποδοτικές υπηρεσίες Δήμων αλλά και οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις που έχουν ως αποτέλεσμα την προκήρυξη των εκλογών. Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:

 

Το Παναττικό Σωματείο ΟΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ προκηρύσσει στάση εργασίας για την Παρασκευή 31/5/2019 από τις 10.30 π.μ. έως τη λήξη της βάρδιας και καλεί όλους τους εργαζόμενους καθώς και όσους έχουν υποβάλει αίτηση στον διαγωνισμό 3Κ/2018 σε διαμαρτυρία στο ΑΣΕΠ στις 11.00 π.μ.

Το σωματείο μας, σταθερό πάντα στις θέσεις του για ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ και ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, χωρίς να παρασύρεται από σειρήνες διαδικτυακές, θα συνεχίσει, όπως κάνει από την ήμερα της ίδρυσης του, να υπερασπίζεται όλα τα δίκαια αιτήματα.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, όπως διαπιστώνουμε, κάποιοι παίζουν με το όνομα του ΑΣΕΠ, κάνοντας  την ανεξάρτητη Αρχή να μην φαίνεται και τόσο ανεξάρτητη.  ΗΔΗ ΤΟ ΑΣΕΠ ΕΧΕΙ ΑΘΕΤΗΣΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ 2 ΦΟΡΕΣ.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ, μετά τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΤΗΣ 3Κ/2018 ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΤΕΙ, λόγω έλλειψης προσωπικού Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΑΝ ΚΟΡΑΚΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                 Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΘΕΟΔ.ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ                                  ΣΠ.ΠΗΤΑΚΗΣ

Αυτοκτονία στο Μοσχάτο: Βρήκαν ροζ βίντεο με δεύτερη ανήλικη

Συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ