Menu

Άρης Σοϊλέδης αποκαλύπτει: “Η νέα μου σχέση δεν αφορά κανέναν”

Θέλω να παρακαλέσω να σταματήσει όλο αυτό, γιατί στιγματίζει και επηρεάζει ζωές ανθρώπων

Ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά έχουν επιλέξει να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους στη ζωή τους μετά από πολλά χρόνια κοινής πορείας. Η είδηση για το πρώην ζευγάρι έκανε μεγάλο θόρυβο στη showbiz στις αρχές του προηγούμενου μήνα, με τις δύο πλευρές να διατηρούν αυστηρή επιφύλαξη για το θέμα.

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς που είστε εδώ και για το ενδιαφέρον σας. Βρίσκομαι σε μια πολύ περίεργη προσωπική φάση και δεν επιθυμώ να κάνω κάποια δήλωση. Σας ευχαριστώ πολύ, παιδιά, να είστε καλά”, δήλωσε η Μαρία Αντωνά στους δημοσιογράφους μια μέρα μετά την ανακοίνωση της είδησης.

“Θα ήθελα να σας παρακαλέσω με όλο μου τον σεβασμό, να σταματήσετε να δημιουργείτε είδησεις γύρω από την κατάσταση μου. Ας αφήσουμε τα πράγματα να κυλήσουν. Έχω ακούσει απίστευτες ιστορίες, οι οποίες είναι απλά μυθιστορήματα της φαντασίας σας”, ανέφερε ο Άρης Σοϊλέδης από την πλευρά του.

Τις επόμενες εβδομάδες κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που υποστήριζαν πως ο διάσημος ποδοσφαιριστής έχει ήδη προχωρήσει με τη ζωή του και βρίσκεται σε νέα σχέση. Ο ίδιος αποφάσισε σήμερα (2/5) να μιλήσει για πρώτη φορά για το θέμα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

“Με αφορμή όλα όσα έχουν ειπωθεί τις τελευταίες ημέρες, θέλω να τονίσω όχι επειδή είναι απαραίτητο, αλλά επειδή δημιουργείται μια εικόνα για τη ζωή μου και την προσωπικότητά μου από αβάσιμες φήμες που δημιουργούνται από ανθρώπους των media”, αναφέρει ο Άρης Σοϊλέδης.

“Δεν έχει κανένα νόημα να σχολιάζει κάποιος τον τρόπο με τον οποίο προχωράει η ζωή κάποιου, ακόμα περισσότερο να διαδίδει φήμες για παράλληλες σχέσεις και άλλα τέτοια. Θέλω να παρακαλέσω να σταματήσει όλο αυτό, γιατί στιγματίζει και επηρεάζει ζωές ανθρώπων. Ευχαριστώ”, καταλήγει το μήνυμα του Άρη Σοϊλέδης.

Written by admin

Exit mobile version