Άρης Σερβετάλης: Ο καλλιτεχνικός κόσμος στηρίζει την απόφαση του

ηθοποιος showbiz

Ο Άρης Σερβετάλης απολαμβάνει την στήριξη του καλλιτεχνικού κόσμου μετά την απόφαση να αποχωρήσει από τον Ρινόκερο.

Άρης Σερβετάλης:  Μεγάλη κουβέντα έχει ανοίξει μετά την απόφαση του ηθοποιού Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την θεατρική παράσταση «Ρινόκερος».

Κόντρα στον παραλογισμό των τελευταίων ημερών και των μέτρων διαχωρισμού που πήρε η κυβέρνηση, ο γνωστός ηθοποιός δίδαξε τι θα πει «ήθος» και «ηθοποιός», χωρίς να ξεστομίσει ούτε κουβέντα.

Αρνούμενος να παίξει αποκλειστικά για εμβολιασμένους θεατές, επέλεξε να αποχωρήσει με την απόφαση του αυτή να κατακρίνεται από ορισμένους, όμως ο καλλιτεχνικός κόσμος απέδειξε στην πράξη πως στηρίζει την απόφαση του.

Μετά τα λόγια στήριξης του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου και ο Λάκης Λαζόπουλος τάχθηκε υπέρ της απόφασης του, τονίζοντας πως ούτε εκείνος μπορεί να παίζει μόνο για όσους έχουν κάνει το εμβόλιο.

«Αγαπώ και εκτιμώ τον Άρη Σερβετάλη και τον ξέρουμε όλοι ότι κάνει επιτυχία και αυτό είναι σημαντικό για την απόφαση που πήρε. Έχω δηλώσει και εγώ ότι δεν μπορώ να παίζω μόνο για εμβολιασμένους.

Στο λεωφορείο, στο κρεοπωλείο μπορούν να μπαίνουν όλοι, γιατί δεν μπορούν να μπουν στο θέατρο. Αυτό δεν μπορεί να γίνει κατανοητό από τον κόσμο. Αυτά τα μέτρα που δεν είναι μέτρα και βγάζουμε έξω αυτούς που δεν είναι πελάτες μας, δημιουργούν τη σύγχυση στο κοινό. Αν το μέτρο έχει καμπύλες, τότε κάποιοι θα κρυφτούν στις καμπύλες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο διάσημος ηθοποιός και παρουσιαστής.

Παράλληλα και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είπε μπράβο στον Άρη Σερβετάλη, σημειώνοντας πως χρειάζονται επαναστάτες στη γενιά μας.

«Μπράβο στον Άρη Σερβετάλη. Χρειάζονται άνθρωποι επαναστάτες στη γενιά μας. Είναι πάρα πολύ άδικο να γίνεται κοινωνικός διαχωρισμός» είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου που τόνισε πως κάθε ηθοποιός πρέπει να υπερασπίζεται το κοινό του.

Φυσικά η στήριξη συνεχίστηκε και από τον Νίκο Αναδιώτη που μιλώντας στο πρωινό του ΑΝΤ1, είπε πως ο Άρης Σερβετάλης παίρνει έπαινο από εκείνον.

«Εγώ βλέπω τον πρώτο άνθρωπο που δεν θέλει να διχάσει, αλλά θέλει να ενώσει» δήλωσε ορθά ο Νίκος Αναδιώτης σε άλλη μια ξεκάθαρη άποψη γύρω από το θέμα.

Με αυτόν τον τρόπο είναι πλέον φανερό πως ο Άρης Σερβετάλης απολαμβάνει την στήριξη του καλλιτεχνικού κόσμου για το θάρρος που επέδειξε να πάει κόντρα σε όσα αποφάσισαν οι κυβερνώντες και φέρνουν με εκβιαστικό τρόπο σε δύσκολη θέση όσους πολίτες δεν έχουν κάνει το εμβόλιο.

Spoilers

Ριφιφί στην Κυψέλη: Μπήκαν σε αποθήκη και “σήκωσαν” 100.000 ευρώ

Η Γη Της Ελιάς

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Μάνος εκτός εαυτού βάζει να σκοτώσουν την Αντιγόνη