Αργύρης Αγγέλου: «Σφάζει» τον Νίκο Βέρτη – «Όλοι οι παντελονάτοι…» (vid)

Την ενόχλησή του για τις δηλώσεις του Νίκου Βέρτη που τις τελευταίες ώρες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου εξέφρασε ο Αργύρης Αγγέλου.

Ειδικότερα, ο τραγουδιστής είχε πει «αν ήμουν gay, λοιπόν, δεν θα ντρεπόμουν με τίποτε να το πω δημόσια» και «μακάρι όλοι οι άντρες να φορούσαν τα παντελόνια που φοράω».

«Αν είσαι gay, δεν πρέπει να ντρέπεσαι να το πεις. Είχα παιδικούς φίλους gay, οι οποίοι δεν ντρέπονταν για αυτό. Αν ήμουν gay, λοιπόν, δεν θα ντρεπόμουν με τίποτε να το πω δημόσια. Δυστυχώς για κάποιους και ευτυχώς για κάποιες, είμαι ο τελευταίος άνθρωπος στη γη που θα είχα έστω και 1% μέσα μου ομοφυλοφιλικές τάσεις. Προσωπικά, ξέρεις, λυπάμαι για εκείνους που δεν έχουν αποδεχτεί τον εαυτό τους και τους απομακρύνω από κοντά μου.

Δεν θα τσατιζόμουν εάν με φλέρταρε ένας άντρας. Εξαρτάται, βέβαια, και από τον τρόπο. Γνωστός άνθρωπος με φλέρταρε με χυδαιότητα και γλίτωσε το ξύλο στο δευτερόλεπτο, χωρίς όμως να νιώθω την ανάγκη να αποδείξω τι είμαι. Όσα λάθη και να έχω κάνει στη ζωή μου, η ηθική μου είναι πάντα ψηλά και μακάρι όλοι οι άντρες να φορούσαν τα παντελόνια που φοράω!» είχε πει συγκεκριμένα ο Νίκος Βέρτης.

Σκληρή απάντηση του Αργύρη Αγγέλου

Οι δηλώσεις αυτές φαίνεται πως ενόχλησαν τον Αργύρη Αγγέλου, ο οποίος σχολίασε: «Όλοι οι παντελονάτοι, ρε παιδί μου, ξεχύθηκαν στους δρόμους. Θεωρώ ότι είναι απαράδεκτη ερώτηση από την πλευρά του δημοσιογράφου».

«Έχω βιώσει τέτοιες ερωτήσεις στο παρελθόν και σε πολύ πιο δύσκολες εποχές, όχι τώρα που η κοινωνία είναι πιο έτοιμη να τις ακούσει. Και έχω αντιδράσει κι εγώ ακραία. Δυστυχώς, 99% που προσπαθείς να γλιτώσεις από μία τέτοια ερώτηση λες μ…κίες. Ήταν μία πολύ λάθος κίνηση του Νίκου Βέρτη. Κάτι λέει και για τον χαρακτήρα του αυτό. Δεν χρειάζεται υπερπροσπάθεια γενικά στα πράγματα. Ούτε να αποδείξεις τα παντελόνια σου…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Αννίτα Πάνια: «Έλεγαν ότι είμαι κακός άνθρωπος κι έχω μίσος για τους ανθρώπους»

Όταν μπήκε στο σπίτι του είδε τα πάντα καθαρά και το κρεβάτι του στρωμένο. Δευτερόλεπτα αργότερα, βρήκε αυτό το σημείωμα