Αργολίδα: Νεκρός οδηγός αυτοκινήτου από σύγκρουση με φορτηγό (βίντεο+φωτο)

Τα τροχαία δυστυχήματα στη χώρα μας αποτελούν καθημερινό φαινόμενο και την Τρίτη (11/6) ένας άνδρας 85 χρονών έχασε τη ζωή του νωρίς το πρωί στις 6:30, μετά από σύγκρουση αυτοκινήτων που σημειώθηκε στη Δαλαμανάρα του Δήμου Άργους – Μύκηνων στην Αργολίδα. Τις τελευταίες ώρες είχαμε και πολλά ατυχήματα με ανατροπές αμαξιών με τραυματίες.

Στο δυστύχημα στη Δαλαμανάρα, το όχημα που οδηγούσε ο άτυχος 85χρονός έπεσε πίσω από προπορευόμενο φορτηγό αυτοκίνητο καθώς δεν πρόλαβε να φρενάρει, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει:

«Σήμερα (11.6.2019) και πρώτες πρωινές ώρες, στο 4ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Άργους- Ναυπλίου, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 85χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε με Δ.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 60χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 85χρονου».

Ανατροπή αγροτικού οχήματος στην Αργολίδα με τραυματίες

Στην Αργολίδα είχαμε εκτροπή και ανατροπή ενός αγροτικού οχήματος τις πρωινές ώρες της Δευτέρας (10/6) στην περιοχή των Πυργιωτίκων του Δήμου Ναυπλιέων, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός ζευγαριού ηλικιωμένων. 

Συμφωνα με πληροφορίες ένα αγροτικό όχημα στο οποίο επέβαιναν ένα ζευγάρι ηλικιωμένων εξετράπη της πορείας του και ανετράπη πέφτοντας από πλαγιά βουνού σε χωματόδρομο στην αγροτική περιοχή.

Ο ηλικιωμένος οδηγός που είχε πάει με την σύζυγο του για αγροτικές εργασίες στην περιοχή για άγνωστο λόγο έχασε σε κατηφόρα τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να εκτραπεί της πορείας του και να ανατραπεί. Ο οδηγός τραυματίστηκε ελαφριά. Πιο σοβαρό τραυματισμό υπέστη η συζύγου του.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής και της αστυνομίας ενώ το ΕΚΑΒ παρέλαβε τους τραυματίες για το νοσοκομείο. Έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες του τροχαίου ατυχήματος διενεργεί το τμήμα τροχαίας Ναυπλίου.

Written by stelios

Μήνυσε αεροπορική επειδή της αρνήθηκαν επιπλέον νερό στην πτήση

Αυτές οι 6 τροφές καθαρίζουν τους πνεύμονες από τη νικοτίνη