MasterChef 6 spoiler: Βγήκαν τα «μαχαίρια» ανάμεσα σε δύο παίκτες!

masterchef spoiler

Τα «αίματα» στο MasterChef άναψαν για τα καλά όσο το παιχνίδι του Star μπαίνει στην τελική ευθεία για την είσοδο των παικτών στο σπίτι, με τις μάχες για τις ποδιές να απογειώνουν την τηλεθέαση.

Η χθεσινή ημέρα (7/2) ήταν γεμάτη ένταση για τους παίκτες καθώς αυτοί που απέσπασαν τρία ναι στις οντισιόν από τους κριτές κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν τους αντίστοιχους με τα δύο, με φόντο την λευκή ποδιά.

Φυσικά η αγωνία για την επικράτηση έφερε και τις πρώτες εντάσεις με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Βασίλη και τον Δημήτρη που επέλεξε τον αντίπαλο του.

Αυτή όμως την επιλογή ο Βασίλης την εξέλαβε ως έπαρση καθώς πίστεψε πως ο αντίπαλος του τον θεωρεί λιγότερο ικανό μαγειρικά.

Το αποτέλεσμα όμως έδειξε το αντίθετο, με τον Βασίλη να επικρατεί στα σημεία και να πανηγυρίζει έντονα τη νίκη του, ενώ μετά την ανακοίνωση που έκανε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ξέσπασε λέγοντας πως εκτός κάμερας ο Δημήτρης του είπε πως δεν τον θεωρεί δύσκολο αντίπαλο για αυτό και τον διάλεξε.

Τότε όμως ήρθε και η αντίδραση του αντιπάλου του που τον κατηγόρησε πως λέει ψέματα και πως ακολουθεί ένα πλάνο και μια στρατηγική που θα τον βγάλει χαμένο σε βάθος χρόνου.

Αξίζει να σημειωθεί και άλλοι παίκτες, όπως η Φανή τα έβαλαν με τον Δημήτρη αναφορικά με την συμπεριφορά του τις προηγούμενες ημέρες όταν αυτός βρισκόταν στον εξώστη και έβλεπε τους υπολοίπους να μαγειρεύουν βάζοντας στοιχήματα για το ποιος θα περάσει.

Θυμίζουμε πως σήμερα αναμένεται η τελευταία ημέρα των μονομαχιών με πολλά από τα φαβορί να χάνουν τις ποδιές!

Δείτε τα όσα έγιναν σε αυτό το μαγειρικό battle του MasterChef:

Σασμός spoiler: Τι θα δούμε στη δεύτερη σεζόν της σειράς – Ποιοι ηθοποιοί μπαίνουν στη σειρά

Η Γη Της Ελιάς

Η γη της ελιάς spoiler: Η Χάιδω πάει να σκοτώσει τον Βαφέα με περίστροφο – Χωρίζουν Μάνος και Μαρίνα – Η Αναστασία πιάνει στα πράσα Αθηνά και Ιάκωβο