Απόστολος Γκλέτσος: “Είναι ξεφτίλα και ντροπή να δώσουμε στο εγγόνι μου το όνομά μου”

Καλεσμένος στην εκπομπή Δύο στη 1 βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 31/12 ο Απόστολος Γκλέτσος.
Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να γίνει παππούς, ενώ απάντησε και στο αν θα ήθελε το εγγόνι του να πάρει το όνομά του.Καλεσμένος στην εκπομπή Δύο στη 1 βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 31/12 ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να γίνει παππούς, ενώ απάντησε και στο αν θα ήθελε το εγγόνι του να πάρει το όνομά του.

Ο Απόστολος Γκλέτσος είπε χαρακτηριστικά: «Το θέλω να γίνω παππούς. Ο Θεός δεν μου έδωσε αγόρι που ήθελα για να το προπονήσω λίγο, αλλά μπορεί να μου δώσει ένα εγγονάκι αγοράκι και να ασχοληθώ μαζί του… Δεν ξέρω αν θα προλάβω να παίζω με το αγοράκι».

«Όχι βέβαια ρε από που κι ως που; Με την καμία δεν θα τον λένε Αποστόλη. Ούτε καν! Και αν μου το προτείνουν, θα ντραπώ τόσο πολύ, που θα είναι αιτία να τσακωθούμε. Αυτό είναι ντροπή. Δεν θα δεχτώ. Είναι ξεφτίλα. Το παιδί θα έχει πατέρα και παππού από τον πατέρα του και να βγάλουν το όνομά του… Θα μου άρεσε εμένα να είχα ένα γιο και να μου πει θα τον βγάλω Βαγγέλη; Θα είχα πεθάνει. Όχι τέτοια πράγματα», συμπλήρωσε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Σπύρος Μπιμπίλας: “Μου χρωστάνε πάνω από 185.000 ευρώ από δανεικά”

Η λίστα του 2022: Οι πιο σέξι celebrities που το Instagram προσκυνά