Μιχάλης Ζαμπίδης: Ντύνεται γαμπρός … το παραδέχθηκε ο ίδιος

Απόλυτη επιβεβαίωση του iciao. Πρώτοι σας είχαμε αποκαλύψει ότι ο Μιχάλης Ζαμπίδης ντύνεται γαμπρός. Κάτι που παραδέχθηκε και ο ίδιος ο σπουδαίος αθλητής.

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης είναι πιο έτοιμος από ποτέ να κάνει το επόμενο (και πιο μεγάλο) βήμα στη σχέση του. Και να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τη σύντροφό του Μαρία.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, στόχος του είναι να ντυθεί φέτος γαμπρός. Ο Iron Mike παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Καλοκαίρι #not”. Kαι αναφέρθηκε στη σχέση του αλλά και στην τηλεόραση και τις διακρίσεις του στο kick boxing.

«Φέτος για εμένα είναι στόχος, θέλω να γίνει όμορφα, να κάνω μια ωραία γιορτή και να τη μοιραστώ με δικούς μου ανθρώπους», ανέφερε για αρχή και αποκάλυψε ότι νιώθουν έτοιμοι να αποκτήσουν παιδί:

«Αισθανόμαστε έτοιμοι να γίνουμε γονείς. Περιμένω αυτό το δώρο γιατί είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο.

Τι πιο ωραίο από το να δημιουργήσεις ζωή, να επενδύεις χρόνο, γνώστη και ενέργεια επάνω τους».

Παράλληλα, ο Μιχάλης Ζαμπίδης ανφέρθηκε στη συμμετοχή του σε Dancing with the stars και Nomads ενώ παράλληλα μίλησε για τα τρόπαια που έχει κατακτήσει.

Μόνικα Μπελούτσι: Ίδιες μάνα και κόρη στην Πάρο

Τηλεοπτικά νέα: Το όχι της Μαλέσκου για τον Κατσούλη, η μεταγραφή της Χρηστίδου από τον Μουτσινά και οι ανακοινώσεις του Ατζούν για το Top Chef