Αποκλειστικό: Από το 2018 ζητούσε φρουρά ο Φουρθιώτης!

Χamos

Από το 2018 εκκινεί η περίεργη εμμονή του Μένιου Φουρθιώτη με την αστυνομική προστασία που απαιτούσε να του παράσχει το Κράτος. Όπως προκύπτει από έγγραφα ντοκουμέντα τα οποία βρίσκονται στη διάθεση του eReportaz ο κατηγορούμενος, πλέον, παρουσιαστής ο οποίος αναμένεται να απολογηθεί αύριο ενώπιον του 30ου τακτικού ανακριτή επειδή έβαλε “ποινικούς” να του κάψουν το σπίτι και να τον πυροβολήσουν(!), αιτούνταν από τον Μάρτιο του 2018 (επί κυβερνήσεως Σύριζα) φύλαξη, υποστηρίζοντας ότι  είχε απειληθεί από τον Φίλιππο Βρυώνη!

Ως γνωστόν εκείνη την περίοδο Βρυώνης και Φουρθιώτης βρίσκονταν στα μαχαίρια καθώς ο παρουσιαστής είχε καταγγείλει με μηνύσεις και αγωγές τον επιχειρηματία.

Για την ιστορία πάντως τα αιτήματα του είχαν απορριφθεί, καθώς εκτιμήθηκε ότι δεν υπάρχει πραγματικός κίνδυνος, σε αντίθεση με ότι συνέβη στη συνέχεια και συγκεκριμένα από το Μάρτιο του 2020 όταν το αρμόδιο συμβούλιο της ΕΛ.ΑΣ. αποφάσισε να τοποθετήσει αστυνομικό στον Φουρθιώτη ο οποίος στη συνέχεια (κάθε δύο μήνες) κατόρθωνε να αυξάνει τα μέλη της συνοδείας του!

Πλέον ο Φουρθιώτης έρχεται αντιμέτωπος με τις επιλογές του ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται η απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα για την προφυλάκισή του ή μη!

Χamos

Παράταση έως 14 Μαΐου των αεροπορικών οδηγιών για πτήσεις εξωτερικού

Χamos

Συγκλονίζει η Μιμή Ντενίση: Ήταν μια από τις χειρότερες αναμνήσεις μου στο θέατρο