Αποκάλυψη «βόμβα» από την Ελένη Μενεγάκη – «Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη…»

Latest

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της εκπομπής της ότι ψήφισε στο ίδιο εκλογικό τμήμα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στην Κηφισιά, ενώ τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της, Άγγελος και Λάουρα, άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα για πρώτη φορά.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη είπε: «Η αλήθεια είναι ότι ψηφίζαμε στο ίδιο σχολείο. Δηλαδή όταν πήγα να ψηφίσω που πήγα μεσημέρι για να είναι πιο ήσυχα τα πράγματα -η ώρα του φαγητού σκέφτηκα ότι θα είναι η πιο ήσυχη- , μου είπαν ότι το πρωί ήταν εδώ και ο κύριος Μητσοτάκης και υπήρχαν κάμερες. Μάλιστα με ρώτησαν, πού ήμουν εγώ; Λέω ήμουν σπίτι μου. Πήγα μαζί με το παιδί μου που κι εκείνο ψήφιζε.

Τα δύο μου παιδιά ψήφισαν για πρώτη φορά, ο ένας 20 και η άλλη 18. Εμπειρία είχα κι από τη μικρή που δεν καταλάβαινε και πολλά, αλλά ήξερε να λέει αρχηγούς κομμάτων και ό,τι γίνονται αυτή τη στιγμή εκλογές στην Ελλάδα. Τα μεγάλα μου παιδιά έκαναν ολόκληρη συζήτηση μέχρι και για τα πιο απλά πράγματα. Δηλαδή ότι θα βάλεις ένα χαρτί μέσα, ότι θα κλείσεις καλά τον φάκελο, όχι πάνω από τόσοι σταυροί… Με ρώτησαν μέχρι και πού το ρίχνουν. Τους είπα ότι θα δεις ένα κουτί και θα το ρίξεις εκεί.

Μας φαίνεται περίεργο, αλλά αν γυρίσουμε στα δικά μας χρόνια πίσω και θυμηθούμε τη δικιά μας πρώτη φορά , θα δούμε ότι όλοι τα είχαμε λίγο χαμένα. Μπορεί να έχουν και απορίες που να φαίνονται και απλοϊκές. Όταν τα παιδιά είναι νέα και η σκέψη τους είναι να μπουν στο πανεπιστήμιο, κάποια πράγματα δεν τα έχουν στο μυαλό τους που εμείς τα θεωρούμε πολύ απλά».

Ακόμα, η Ελένη Μενεγάκη πρόσθεσε: «Δεν θυμάμαι να μας έλεγε κάποιος ότι πρέπει να έχεις άποψη, σωστή ή λάθος, πρέπει να σκέφτεσαι και πρέπει να ψηφίζεις. Το θεωρώ πολύ σημαντικό και εγώ δεν το είχα στα 18».

Ζώδια: Ευχάριστα νέα…. Έρχονται, «χαράς ευαγγέλια», ευμάρεια και πλούτος για Ταύρους και άλλα 2 ζώδια

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Τα ναρκωτικά είναι το μόνο πράγμα που δεν έχω δοκιμάσει» (VIDEO)