Αποκάλυψη «σοκ» για τον Σταμάτη Φασουλή: Με αυτή τη γνωστή ηθοποιό είχε ερωτική σχέση πριν χρόνια (pic,vid)

Latest

Μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης παραχώρησε η Νένα Μεντή στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και τον Κώστα Τσουρό. Η γνωστή ηθοποιός έκανε μια αποκάλυψη «σοκ», αποκαλύπτοντας την ερωτική σχέση που είχε με τον Σταμάτη Φασουλή πριν χρόνια.

«Με τον Φασουλή έχω ένα παρελθόν πολύ μακρύ μέσα στους αιώνες. Στο θέατρο τα πάμε καλύτερα σε σχέση με την ζωή. Με τον Σταμάτη υπέβοσκε κάτι ερωτικό και συγχρόνως μία διεκδίκηση από την μεριά του. Ήμουν παντρεμένη, αλλά… ζεβζέκω, την κούναγα την ουρά μου, όχι μονό ερωτικά. Στη δουλειά είχαμε ρωγμές με τον Σταμάτη Φασουλή και κάναμε 10 χρονιά να βρεθούμε», είπε αρχικά η Νένα Μεντή.

Η Νένα Μεντή είπε στη συνέχεια: «Με τα χρήματα που πήρα από την τηλεόραση έφτιαξα τρία σπίτια. Στις Τρεις Χάριτες έπαιξα μετά από 25 χρόνια στο θέατρο που ψωμολύσσαγα και με παιδί μικρό. Δεν ήθελα πάντα να κάνω παιδί. Στα 36 – 37 είπα μήπως μετανιώσω που δεν θα έχω κάνει και έκανα. Έχασα τρία παιδιά από τοξόπλασμα, είχα φάει κάτι που το είχε γλείψει μία γάτα».

Η ηθοποιός Νένα Μεντή ανέφερε επίσης: «Όταν έκανα τις Τρεις Χάριτες μού έκαναν 5 προτάσεις να παρουσιάσω τοπ εκπομπές τότε. Θα μπορούσα να είχα παρουσιάσει τον Πρωινό Καφέ. Η χαρτοπαιξία είναι ο τίτλος μου, όχι για πάρα πολύ καιρό όμως. Έπαιζα στα χαρτιά μόνο πόκα και πρέφα, και σε καφενείο έπαιζα».

Κλείνοντας, η Νένα Μεντή πρόσθεσε: «Ούτε παντρεύτηκα τον σύντροφό μου και παιδί έκτος γάμου έκανα, ούτε βάφτισα το παιδί. Δεν έχω καλή σχέση με τις εκκλησίες. Δεν πιστεύω στο Θεό, δυστυχώς, θα ήμουν πολύ τυχερή αν πίστευα, για αυτό φοβάμαι τον θάνατο. Ζήλεψα πάρα πολύ! Τι νομίζεις, ότι ήμουν καμία μουλάρα που δεν την ενδιαφέρουν τα ερωτικά πάθη; Με τον σύντροφό μου όταν ήμασταν νέοι είχαμε και παράλληλες σχέσεις, το γνωρίζαμε και οι δυο, αλλά πήγα να πεθάνω από την στεναχώρια».

Πηγή: Athensmagazine.gr

Η Ελένη Χατζίδου στην πιο αποκαλυπτική της συνέντευξη – Τι είπε για πρώτη φορά για τον εθισμό με τα ναρκωτικά και τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχθεί

Νίκος Μουτσινάς: Νέες πληροφορίες για την υγεία του