Αποκάλυψη για τον χωρισμό Στάθη Σχίζα και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (Video)

Λίγο διάστημα μετά την οικειοθελή του αποχώρηση από το Survivor All Star και ενώ όλα έδειχναν να είναι καλά με την σχέση του παρά τις φήμες, ο Στάθης Σχίζας χώρισε με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και εκείνη έχει μετακομίσει πλέον σε άλλο σπίτι.

Φυσικά, αυτό προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, με άλλους να απορούν, άλλους να απογοητεύονται και άλλους να κυνηγούν το πρώην ζευγάρι για κάποια δήλωση. Αρκετοί ήταν εκείνοι, μάλιστα, οι οποίοι τους γνώριζαν και τοποθετήθηκαν για τον δεσμό τους στις κάμερες αποκαλύπτοντας διάφορες λεπτομέρειες που μπορεί να μην ήταν γνωστές.

Διαβάστε επίσης: Η βροχή… φρέναρε τον Τσιτσιπά – Καθαρίζει την πρόκριση την Κυριακή

Ο Στέλιος Χανταμπάκης, λοιπόν, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Γειά σου, το Σάββατο 13/5 και μία από τις ερωτήσεις που κλήθηκε να απαντήσει ήταν αυτή για τον χωρισμό του πρώην συμπαίκτη του με την σύντροφό του.

Η αποκάλυψη του Στέλιου Χανταμπάκη για τον χωρισμό του Στάθη Σχίζα και της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

«Ο καθένας μέσα εκεί περνάει τα δικά του θέματα με την ψυχολογία του, είναι ένας πάρα πολύ δυνατός παίκτης ο Στάθης, το γνωρίζουμε όλοι, δεν χρειάζεται να μιλήσουμε. Όμως οι επιλογές του κάθε παίκτη είναι σεβαστές. Δεν ξέρω αν αισθάνθηκε κάπως, αν ένιωσε κάτι», είπε αρχικά.

Ενώ για το γεγονός πως εκείνος συμπαθούσε τον Στάθη, αλλά ο ίδιος δεν μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για το πρόσωπό του, δήλωσε: «Ο καθένας κάνει ότι θέλει, να πει ότι θέλει. Δεν είμαι εδώ για να το αλλάξω αυτό ούτε να πως κάτι πάνω σε αυτό».

Και σε άλλο σημείο, επισήμανε για όσα τους έλεγε ο νικητής του Survivor 5 για την influencer όσο βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο: «Τώρα τι να πω. Ο Στάθης μιλούσε για την Αλεξάνδρα στο Survivor, όλοι μιλούσαμε για τους ανθρώπους μας».

Τον πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα: Η κίνηση της Αλεξάνδρα Παναγιώταρου που τον έσβησε από τη ζωή της για πάντα

Ελληνίδα ξανθιά κoρμάρα σε στάση… “50 αποχρώσεις του γκρι” – Την αναγνωρίζετε; (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)