Έλλη Κοκκίνου: Αποκαλύψεις «σοκ» για την προσωπική της ζωή – βίντεο

Στα παρασκήνια του MadWalk βρέθηκε η κάμερα του «Mega Καλημέρα» και μίλησε με τους πρωταγωνιστές της βραδιάς που θα παρακολουθήσουμε αποκλειστικά μέσα από το MEGA σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Μεταξύ άλλων, η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε με την Έλλη Κοκκίνου, η οποία αναφέρθηκε σε όλα όσα θα δούμε την μεγάλη βραδιά των MadWalk, στα στυλιστικά λάθη που έχει κάνει στο παρελθόν, αλλά και στα προσωπικά της.
Αποκάλυψε ότι αυτή την περίοδο είναι ελεύθερη, ενώ αρνήθηκε να βάλει στον εαυτό της την ταμπέλα της «ωραίας».

«Το σκεφτόμουν τότε;»
«Το τραγούδι που θα παρουσιάσω είναι έκπληξη. Είναι δικό μου, είναι ένα αγαπημένο παλιό τραγούδι σε μια ωραία διασκευή. Εννοείται πως έχω πέσει σε στιλιστικά ατοπήματα. Βλέπω φωτογραφίες και λέω “τι σκεφτόμουν τότε;”. Έχω δώσει πολλά χρήματα για ρούχα, έχω χάσει το λογαριασμό. Ο γιος μου δεν θα έρθει να με δει γιατί έχει σχολείο την επόμενη μέρα και βαριέται αφόρητα», είπε αρχικά η Έλλη Κοκκίνου.

Για το αν είναι «ελεύθερη κι ωραία», απάντησε: «Το “ωραία” σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Και ελεύθερη είμαι, για το ωραία εσείς θα το κρίνετε. Μερικές φορές με φλερτάρουν οι άντρες, όχι πάντα».

Πώς να αποφύγετε τις διενέξεις με τον σύντροφό σας αυτά τα Χριστούγεννα

Βίκυ Καγιά: “Δεν ήθελα να κάνω παιδιά”