ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ για την Μενεγάκη! ΒΑΘΙΑ το χέρι στην ΤΣΕΠΗ για να “ΣΩΣΕΙ” το σπίτι της! Το απίστευτο ποσό εις βάρος της!

ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ για την Μενεγάκη! ΒΑΘΙΑ το χέρι στην ΤΣΕΠΗ για να

ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ για την Μενεγάκη! ΒΑΘΙΑ το χέρι στην ΤΣΕΠΗ για να “ΣΩΣΕΙ” το σπίτι της! Το απίστευτο ποσό εις βάρος της!Τα δικαστήρια και οι αποφάσεις που ΠΟΝΕΣΑΝ! Μετά από 9 χρόνια γάμου η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος φαίνεται ότι δεν είχαν τελικά και το πιο ήρεμο διαζύγιο.

Το περιοδικό «Yes!» δημοσιεύει αποκλειστικά την αγωγή που έχει καταθέσει ο Γιάννης Λάτσιος κατά της Ελένης Μενεγάκη, αλλά και την απάντηση της παρουσιάστριας στους ισχυρισμούς του πρώην συζύγου της ρίχνοντας άπλετο φως στο δικαστικό θρίλερ που συγκλονίζει την ελληνική showbiz.

Ένας πόλεμος αδυσώπητος, αφού το άλλοτε πιο διάσημο ζευγάρι δεν κάνει ούτε βήμα πίσω και είναι αποφασισμένο πλέον να δώσει τη μάχη του μέχρι τέλους για τη χρυσή περιουσία.

Οι δυο τους εδώ κι ένα μήνα περίπου έχουν σταματήσει να μιλούν.

Το λόγο έχουν πάρει οι δικηγόροι τους και τα δικαστήρια. Σπίτια, οικόπεδα και τραπεζικοί λογαριασμοί έχουν πέσει πάνω στο νομικό τραπέζι.

Ο «πόλεμος των Ρόουζ» α λα Ελληνικά όχι μόνο έχει ξεκινήσει αλλά βρίσκεται στην κορύφωσή του, χωρίς καμία διάθεση να σηκωθεί λευκή σημαία.

“ΜΑΤΩΣΕ” η ΤΣΕΠΗ της Μενεγάκη! Τα εκατομμύρια που της ΠΗΡΕ Λάτσιος! Τα δικαστήρια και οι αποφάσεις που ΠΟΝΕΣΑΝ!

Στις 18 Δεκεμβρίου το περιοδικό «Yes» δημοσίευσε το φωτογραφικό ντοκουμέντο με την παρουσιάστρια να εμφανίζεται στην Ευελπίδων και να κάθεται στην αίθουσα του δικαστηρίου παρακολουθώντας με ιδιαίτερη προσοχή τη συζήτηση της υπόθεσης.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΚΟΥΝΤΑΡΑΣ: ΤΟ “ΔΙΑΖΥΓΙΟ” ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΚΡΙΑ

“ΜΑΤΩΣΕ” η ΤΣΕΠΗ της Μενεγάκη! Τα εκατομμύρια που της ΠΗΡΕ Λάτσιος! Τα δικαστήρια και οι αποφάσεις που ΠΟΝΕΣΑΝ!
Διαβάστε ακόμα:

Τα γενέθλιά της είχε χθες η πρωτότοκη κόρη της Ελένης Μενεγάκη από τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Λάτσιο, η οποία έκλεισε 16 χρόνια ζωής και η παρουσιάστρια θέλησε να της ευχηθεί και δημόσια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα η Ελένη Μενεγάκη ανήρτησε μια φωτογραφία με την πριγκίπισσά της την ώρα που της δίνει ένα τρυφερό φιλί στο μάγουλο.h

«Όλο μου το είναι φωνάζει ποσό σ αγαπώ ! Κορίτσι μου αγαπημένο θέλω να είσαι ευτυχισμένη ! Χρόνια σου πολλά Λαουρα ! Σε λατρεύουμε ! 9/2/2005 ! #eleni #birthdaygirl #16 #τυχερημανουλα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ελένη Μενεγάκη.

ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ, ΤΑ LIKES ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥΣ ΤΗΣ ΦΙΛΟΥΣ ΕΠΕΣΑΝ ΒΡΟΧΗ.
Διαβάστε επίσης:ΦΩΝΕΣ, ΚΡΑΥΓΕΣ στο σπίτι της Μενεγάκη! Βαλίτσες στο δρόμο!

Επέμβαση περιπολικού! Τι είπαν οι μάρτυρες!!

Η Μενεγάκη αναγκάστηκε να καλέσει την αστυνομία μετά από το θερμό επεισόδιο! Η βραδιά που έγινε ο μεγάλος χαμός. Ακόμα και τηλεοπτικός σταθμός πρόλαβε να φτάσει και να καταγράψει μέρος του επεισοδιακής αποχώρησης…

ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΑΝΑΣΤΑΤΟΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ!

Η πρώτη ήταν όταν άγνωστοι πυρπόλησαν με γκαζάκια – σχεδόν το ανατίναξαν – το τζιπ του πρώην συζύγου της Ελένης έξω ακριβώς από την πόρτα του σπιτιού τους! Η δεύτερη,…

Ελένη Μενεγάκη: ”Στην πρώτη φάση της ζωής μου-αυτή που αποκαλείς υπερέκθεση- έκανα κάποια επικοινωνιακά λάθη.”

…όταν το δεξί χέρι της διάσημης παρουσιάστριας ο μπάτλερ της, τσακώθηκε μαζί της και εκδιώχθηκε από το σπίτι, αποχωρόντας όχι και τόσο ήρεμος…

ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 14 ΟΚΤΩΒΡΗ 2014, ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ ΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΝ ΕΞΩΠΟΡΤΑ ΜΙΑΣ ΒΙΛΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ.

Τα χέρια του τρέμουν, τα πόδια του κλωτσούν με οργή το έδαφος ενώ από το στόμα του εκτοξεύονται ακατάληπτοι επιθετικοί προσδιορισμοί για τη μέχρι πρότινος αφεντικίνα του, που δεν είναι άλλη από τη «βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης» Ελένη Μενεγάκη. Διαβάστε παρακάτω…

ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΠΡΙΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΩΣ ΣΑΤΥΡΙΣΕ Ο ΜΗΣΤΙΚΩΣΤΑΣ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΤΛΕΡ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ!

ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΚΟΝΤΟΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΡΙΑ, ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥ, ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! ΦΩΝΕΣ, ΚΡΑΥΓΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ! ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΟΣΟΔΙΟ!
Λίγα λεπτά αργότερα, ο άνδρας κουβαλώντας μια βαλίτσα επιβιβάζεται σε ταξί λέγοντας φανερά εκνευρισμένος στον οδηγό: «Εγώ τελείωσα μ’ αυτήν. Πάμε κέντρο. Στο κέντρο της Αθήνας…».

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΝ 16 ΧΡΟΝΙΑ! Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ Η…ΒΟΜΒΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΛΑΟΥΡΑ ΛΑΤΣΙΟΥ

Ελένη Μενεγάκη: ”Τίποτα δεν πρόκειται να μου δημιουργήσει σοκ.”

Ηταν πάλι απόγευμα, δέκα χρόνια πριν, όταν ο Φιλιππινέζος Τσαντ Μπαορί, ο άνδρας που στεκόταν μαινόμενος το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης έξω από τη βίλα της Ελένης Μενεγάκη, περνούσε το κατώφλι της για να καταθέσει το βιογραφικό του στα χέρια της όμορφης παρουσιάστριας.

Εκείνη τον συμπάθησε από τα πρώτα κιόλας λεπτά αποφασίζοντας να τον χρίσει προσωπικό της μπάτλερ, τον άνθρωπο που θα μπορούσε να εμπιστεύεται με τα μάτια κλειστά.

ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΝΤ ΜΠΑΟΡΙ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΛΑΤΣΙΟΥ – ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ ΚΑΛΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ: ΠΟΛΛΕΣ ΑΔΕΙΕΣ, ΓΕΡΑ ΜΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΥΦΛΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.

ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΣΤΗ ΒΙΛΑ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΤΣΑΝΤ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η ΕΛΕΝΗ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ:

«Δεν υπάρχουν αφεντικά σαν την κυρία Ελένη και τον κύριο Γιάννη.

ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΙ, ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΠΑΝΙΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ.

Η κυρία Ελένη είναι τόσο καλή που πολλές φορές όταν η κουβέντα γυρνάει στα τρία μας παιδιά που τα αφήσαμε στις Φιλιππίνες προκειμένου να τους εξασφαλίσουμε μια καλύτερη ζωή τη βλέπουμε να συγκινείται αληθινά.

Να είναι καλά και ο Θεός να της δίνει τα καλύτερα», έλεγε πριν από χρόνια για την Ελένη Μενεγάκη και τον τότε σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο ο Τσαντ Μπαορί, σύμφωνα με μαρτυρία ομοεθνούς του που ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΤΛΕΡ ΤΗΣ ΩΡΑΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΗΣ.

Εκείνη του έχει πλήρη εμπιστοσύνη χωρίς καν να περνάει από το μυαλό της ότι ο άνθρωπος στον οποίο είχε φερθεί σαν να είναι οικογένειά της θα μπορούσε κάποτε να την «καρφώσει» και μάλιστα πισώπλατα…

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΚΩΜΟΥ

ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΓΡΑΦΕΙ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟΥ 2010 ΟΤΑΝ Η ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΤΣΙΟΣ ΔΙΑΜΗΝΥΟΥΝ ΜΕΣΩ ΜΙΑΣ ΛΙΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΣΤΟ ΦΙΛΟΘΕΑΜΟΝ ΚΟΙΝΟ ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΧΩΡΙΣΤΑ.
Ο Γιάννης Λάτσιος αποχωρεί από τη βίλα των Μελισσίων, στην οποία συνεχίζει να διαμένει η Ελένη με τα τρία παιδιά τους και το υπηρετικό προσωπικό, μεταξύ του οποίου και ο Τσαντ, ο πιστός μπάτλερ που μέρα με τη μέρα φαίνεται να αλλάζει, αποκτώντας ένα νέο πρόσωπο.

«Από τότε που η κυρία Μενεγάκη χώρισε με τον κύριο Λάτσιο, ο Τσαντ μας την παρουσίαζε εντελώς διαφορετική», λέει συμπατριώτης του και συνεχίζει: «Μας έλεγε ότι του φώναζε για το οτιδήποτε».

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ ΤΟΥ ΤΣΑΝΤ.

Ο πιστός μπάτλερ της Ελένης άρχισε να μιλάει και μάλιστα πολύ, αποκαλύπτοντας σε τρίτους αλλά και σε πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντός της πράγματα και καταστάσεις που συνέβαιναν μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΔΙΕΡΡΕΑΝ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ – ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ-, ΕΝΩ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΛΙΓΑ ΜΟΛΙΣ ΛΕΠΤΑ ΑΦΟΤΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ ΨΕΛΛΙΣΕΙ.

Η ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΔΕΝ ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΠΙΣΤΟ ΜΠΑΤΛΕΡ ΤΗΣ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΤΑΝ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΛΕΙΣΤΑ.

Μάλιστα, η πρόσφατη φήμη περί εγκυμοσύνης της αποτέλεσε και το κερασάκι σε μια τούρτα που μόνο γλυκιά γεύση δεν άφησε στα χείλη του Τσαντ.

ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΒΑΘΙΑ ΠΙΚΡΑΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ», ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ Π0ΕΜΠΤΗΣ, Η ΕΛΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΤΣΑΝΤ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ.

Οταν του εξέθεσε το ζήτημα των διαρροών και ειδικότερα τα ονόματα εκείνων που τους μετέφερε τη ζωή της χαρτί και καλαμάρι, ο Τσαντ άρχισε να φωνάζει και να την κατηγορεί πως όλα όσα λέει δεν αποτελούν τίποτε παραπάνω από αποκύημα της φαντασίας της.

Ο ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΒΓΑΣ ΔΕΝ ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΦΟΥΝΤΩΣΕΙ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΚΑΤΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗ ΒΙΛΑ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ, Η ΕΛΕΝΗ ΩΣΤΟΣΟ ΕΙΠΕ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΝ ΤΣΑΝΤ, ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ -THEMA.GR

Η ΙΔΙΑ ΩΣΤΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΟΤΙ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟ ΑΙΡΕΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ…

Είναι η μοναδική φωτό που έχει διαρρεύσει από το σπίτι των Μελισσίων και την γιορτή που είχε κάνει η Μενεγάκη με εκλεκτούς καλεσμένους!

ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 22:00 Η ΩΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ Ο ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΟΣ ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΤΗΣ ΒΟΗΘΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΕΙ.

Η αποχώρησή του Φιλιππινέζου έγινε σε μια δύσκολη στιγμή για την Ελένη, μιας και σε εξέλιξη βρίσκονται οι δικαστικές διαμάχες με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Λάτσιο, με τη βίλα των Μελισσίων, να βρίσκεται στο επίκεντρο.

ΣΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΠΛΑΝΑ, ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΝ ΟΙΚΙΑΚΟ ΒΟΗΘΟ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΤΟΥ, ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΞΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟ ΤΑΞΙ.

ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ STAR, ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΡΚΕΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΟΣ, ΗΤΑΝ ΟΤΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΠΩΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Φιλιππινέζος μάλλον είναι εκείνος που αποκάλυψε στα ΜΜΕ την εγκυμοσύνη της Ελένης πριν χρόνια με αποτέλεσμα να την κάνει ΕΞΑΛΛΗ…

ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΛΑΟΥΡΑ ΛΑΤΣΙΟΥ, ΤΟ ΜΕΣΑΙΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΤΣΙΟΥ.

Πάντα χαμογελαστός και…πιστός στην Μενεγάκη αφού έπαιζε ακόμα και το ρόλο κρυφό-σεκιουριτά στον αγώνα κατά των παπαράτσι!

ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ Ο ΜΠΑΤΛΕΡ

KΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ… ΧΡΟΝΙΑ!

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΨΑΞΑΜΕ ΕΥΛΟΓΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ Ο ΜΠΑΤΛΕΡ ΠΟΥ ΤΣΑΚΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ!

Ο ίδιος λοιπόν, γύρισε στην πατρίδα του αφού μετά από το συμβάν δεν βρήκε πουθενά δουλειά στην Ελλάδα!

. ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ για την Μενεγάκη! ΒΑΘΙΑ το χέρι στην ΤΣΕΠΗ για να “ΣΩΣΕΙ” το σπίτι της! Το απίστευτο ποσό εις βάρος της! – -.

‼

Γρηγόρης Γκουντάρας: “Βοηθάτε Χριστιανοί‼️‼️‼️Μόλις μου έφερε η γυναίκα μου Ναταλί Κάκκαβα αυτό το διακριτικό μηχάνημα για το ροχαλητό…💤’

‼

ΜΑΡΤΥΡΙΟ! Γκουντάρας – Κακκαβά ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ! Μας ΤΣΑΚΙΣΑΝ τέσσερις θάνατοι!!! (βίντεο)