Menu

Αποδέχτηκε το ρόλο του νονού μετά την ιστορική πρόκριση (ΦΩΤΟ)

Έγινε νονός πριν γίνει πατέρας. Και μάλιστα την επόμενη ημέρα της κορυφαίας βραδιάς στην ιστορία του ποδοσφαίρου της χώρας του.

Ο σούπερ σταρ της Νάπολι και της εθνικής Γεωργίας Κβίτσα Κβαρατσκέλια, πανηγύρισε χθες (26/3) την πρόκριση της εθνικής του ομάδας-για πρώτη φορά στην ιστορία της- σε τελική φάση Euro, αυτό της Γερμανίας (14/6-14/7), επικρατώντας 4-2 στα πέναλτι της εθνικής μας και σήμερα έγινε νονός.

Είχε επιλεγεί από τον συμπαίκτη του Ζουρίκο Νταβιτασβίλι για να γίνει νονός του πρωτότοκου του σπιτιού. Ο ποδοσφαιριστής της Νάπολι και ο συμπατριώτης του είναι φίλοι εδώ και χρόνια, όπως και οι οικογένειές τους.

Μετά από μια βραδιά πανηγυρισμών-όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα Il Mattino-, οι δύο παίκτες της εθνικής Γεωργίας βρέθηκαν στην εκκλησία για τη θρησκευτική λειτουργία. Ευδιάθετος και χωρίς εμφανή προβλήματα από τον τραυματισμό του στη βουβωνινκή χώρα, ο Κβαρατσκέλια επρόκειτο να επιστρέψει σήμερα (27/3) στη Νάπολι.

Δείτε τις φωτογραφίες:

#napoli, Kvaratskhelia infortunato è ancora in Georgia: diventa padrino del figlio del compagno Davitashvili https://t.co/dkCIkJxXc5

— Il Mattino (@mattinodinapoli) March 27, 2024

Written by admin

Exit mobile version