Αποχώρηση Ομόφωνα: Οι Ομάδες που Απέτυχαν να Προκριθούν στον Ημιτελικό

Ούτε το κοινό ούτε οι κριτές κατάφεραν να ενθουσιάσουν με τη νέα τους εμφάνιση προκειμένου να είναι αυτοί που αποχώρησαν από το J2US.
Λίγες εβδομάδες πριν τελειώσει η φετινή σαιζόν, το J2US βγήκε στις οθόνες μας το Σάββατο βράδυ στον Alpha. Το μουσικό σόου είχε μια σημαντική αλλαγή αυτή τη βραδιά, καθώς ο Σταμάτης Φασουλής απουσίαζε προγραμματισμένα από την κριτική επιτροπή.
Έτσι, η θέση του καλλιτέχνη πήρε ο Διονύσης Σχοινάς δίπλα στη σύζυγό του για να συμβάλει στη βαθμολογία με την Καίτη Γαρμπή, την Δέσποινα Βανδή και τη Βίκυ Σταυροπούλου. Όλα τα ζευγάρια ανέβηκαν στη σκηνή για να κερδίσουν τη βαθμολογία της κριτικής επιτροπής και τις ψήφους του κοινού.
Οι βαθμοί και οι ψήφοι καθορίζουν ποιο ζευγάρι αποχωρεί από το πρόγραμμα στο τέλος κάθε βραδιάς. Συχνά, οι τηλεθεατές διαφωνούν με τις αποφάσεις των κριτών και οι ψήφοι τους έχουν τον τελευταίο λόγο.
Αυτή την εβδομάδα, στην κορυφή με ισοβαθμία βρέθηκαν πέντε ζευγάρια, ενώ στην κάτω μεριά βρέθηκαν δύο. Κατά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, οι Στάθης Σχίζας και η Μαλού αποχώρησαν ομόφωνα από το J2US.
“Δεν έχει σημασία, είναι δίκαιο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με υποστήριξαν”, είπε με χαμόγελο ο Στάθης Σχίζας, ενώ η Μαλού είχε ήδη φύγει από το πλατό λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεών της.

Written by admin

Αύξηση της Θερμοκρασίας ξανά: Η Εξέλιξη του Καιρού Σήμερα

Η Μαρία Καβογιάννη μιλάει για τη θλίψη που δημιουργούν οι προκλήσεις της ζωής