Φάρμα spoiler: Αποχώρησε ο Στράτος Τζώρτζογλου … παρασκήνιο για επιστροφή

φαρμα

Φεύγει αλλά επιστρέφει;
Φαίνεται ότι στην Φάρμα ότι ο Τζώρτζογλου δεν ήταν και τόσο αγαπητός στους υπόλοιπους συμπαίχτες του. Από την μία εκείνος προσπαθούσε να είναι το κέντρο ενδιαφέροντος στο κτήμα, και από την άλλη οι περισσότεροι παίχτες του ριάλιτι τους είχε εκνευρίσει με την όλη συμπεριφορά του, και το στυλ ανωτερότητας που περνούσε.

Σας είχαμε ενημερώσει ΠΟΛΥ καιρό πριν ο Στράτος θα φύγει και μάλιστα από τον Ντούπη.

Ένα δύσκολο πρόβλημα που καλείτε να λύση η παραγωγή, αφού ο ηθοποιός σίγουρα είναι το μεγαλύτερο όνομα του ριάλιτι και με κανένα τρόπο δεν θα ήθελαν να τον δουν εκτός. Από την άλλη θα πάει κόντρα με τους πολλούς που από την στιγμή που το έχουν αποφασίσει ήταν θέμα χρόνου να καταφέρουν να το κάνουν πράξη.

Δεν ήταν τυχαίο ότι ως πρώτος μονομάχος διάλεξε τον Ντούπη για μονομαχία. Ήθελε να φύγει με το κεφάλι ψηλά από τον πιο δυνατό παίχτη στο κτήμα.

Έκανα έναν συναρπαστικό αγώνα που από την αρχή είχε ξεκάθαρο φαβορί τον Ντούπη. Αν και νομίζουμε ότι τον παραέκαναν ντέρμπι τον αγώνα, αλλά Τζώρτζογλου είναι αυτός και έπρεπε να φύγει με τιμές και δόξες.

Σας δώσαμε από χθες ότι αποχωρεί την Κυριακή ο Στράτος.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου δεν κατάφερε να κερδίσει στον αγώνα μονομαχίας.

Επειδή πλησιάζουμε στην τελική φάση μην περιμένουμε επιστροφή του Στράτου στο κτήμα. Δύσκολο να δούμε κάτι τέτοιο. Η απόφαση του, γιατί ο ίδιος νομίζουμε το αποφάσισε να φύγει είναι οριστική. Θέλει να επιστρέψει στην οικογένεια του.

Η παραγωγή είχε την διάθεση να τον επαναφέρει ως πολύ δημοφιλή παίχτη, κάτι που έκανε και με τον Ιατρόπουλο, αλλά οι πληροφορίες που υπάρχουν λένε ότι ο Στράτος δεν ήθελε να επιστρέψει με τέτοιον τρόπο.

Τελικά το ριάλιτι δεν πήγε όπως θα ήθελαν και θα τραβήξει τον δρόμο του χωρίς τον Τζώρτζογλου. Ότι ήταν να δώσει το έδωσε.

Και στο spoiler Φάρμα που σας δώσαμε πριν λίγες ημέρες με την τελική οχτάδα δεν είχε μέσα τον Τζώρτζογλου.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου αποχώρησε από τη Φάρμα.

Survivor spoiler διαρροή 9/5: Έπαθλο φαγητού με πολλές εκπλήξεις;

Μοιρασιά στο «Σαν Μαμές»

Μοιρασιά στο «Σαν Μαμές»