Χριστίνα Κεφαλά: Το καυτό της Instagram, το My Style Rocks και οι επικές ατάκες της

April 8, 2021

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor είχαμε νέα αποχώρηση, αυτή τη φορά από την μπλε ομάδα. Η Χριστίνα Κεφαλά συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό, με συνέπεια ο Γιώργος Λιανός να της ανακοινώσει ότι θα είναι εκείνη που αποχωρεί οριστικά από το reality επιβίωσης.
Η 28χρονη brand ambassador από το Μενίδι ξαφνιάστηκε με την ανακοίνωση του παρουσιαστή και λίγο πριν αποχαιρετήσει οριστικά τους συμπαίκτες της, ανέφερε φανερά συγκινημένη:
“Ο κόσμος μίλησε. Και για την ομάδα μου χαίρομαι. Χαίρομαι που μείνανε τα παιδιά. Αναμενόμενο ήταν. Είμαι λίγο χρόνο στο παιχνιδι… Όλα θα μου λείψουν αλλά με περιμένει και η ζωή μου οπότε όλα καλά”.

Ποια είναι η Χριστίνα Κεφαλά
Η 28χρονη Χριστίνα Κεφαλά έχει σπουδάσει Θεολογία ωστόσο αυτός ο χώρος δεν ήταν κάτι που την εξέφραζε. Τα παιδικά της χρόνια παραδέχεται πως ήταν δύσκολα μιας και η οικογένεια της ήταν «στριμωγμένη» οικονομικά. Στα 25 της αποφάσισε να μείνει μόνη της. Για να τα καταφέρει

χρειάστηκε να κάνει τρεις δουλειές και ακόμα παλεύει για να σταθεί γερά στα πόδια της.
Έχει εργαστεί στο παρελθόν ως φωτομοντέλο, σε χώρους εστίασης και ως manager σε ναυτιλιακή εταιρεία με ειδικότητα στα σκάφη αναψυχής. Από μικρή έκανε κολύμπι και βόλεϊ, συμμετέχοντας με ομάδες σε τοπικούς αγώνες.

 

Έχει ασχοληθεί με τον χορό -μοντέρνο και παραδοσιακό- και με αθλήματα στίβου. Γυμνάζεται σε καθημερινή βάση, κάνοντας pilates, cross fit, και kangoo jumps.
Δες φωτογραφίες από τα social media της Χριστίνας Κεφαλά:

Η Χριστίνα Κεφαλά είχε γίνει ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks στον ΣΚΑΪ.

Μπορεί το ταξίδι της στο Survivor να ολοκληρώθηκε πρόωρα, ωστόσο η Χριστίνα Κεφαλά πρόλαβε να μας χαρίσει επικές ατάκες κατά τη διάρκεια παραμονής της στον Άγιο Δομίνικο. Πριν μερικές εβδομάδες, η 28χρονη είχε μια έντονη λογομαχία με την Καρολίνα, τονίζοντας πως… είναι από το Μενίδι και δεν μασάει!
«Να πω κάτι τελευταίο γιατί εγώ είμαι από το Μενίδι και δεν μασάω… Και ότι λέω το λέω γιατί είμαι λαϊκό παιδί και φτωχό παιδί και ξέρω ποιος με στηρίζει. Ξέρεις τι της είπες; Με τέσσερα γράμματα… Και ζήτησες συγνώμη για αυτό».

Μια ημέρα πριν την αποχώρησή της από το Survivor, η Χριστίνα Κεφαλά αποκάλυψε στο τηλεοπτικό κοινό τα προσόντα που την κάνουν να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες γυναίκες του reality. Ειδικότερα, η 28χρονη υποστήριξε, ότι σε αντίθεση με τα πολύ γυμνασμένα σώματα των συμπαικτριών της, εκείνη διαθέτει το πιο θηλυκό, με το στήθος της να αποτελεί το… “όπλο” της.

Σίγουρα η παρουσία της θα λείψει στο αντρικό κοινό!

Φαίη Σκορδά: Τα παιχνίδια με την Νάνσυ Παραδεισανού στο σπίτι της!

Φαίη Σκορδά: Τα παιχνίδια με την Νάνσυ Παραδεισανού στο σπίτι της!

Ελένη Μενεγάκη: Μεγάλη τηλεοπτική επιστροφή, η ανακοίνωση του σταθμού