GNTM 5 spoiler: Αποχώρησε απο το ριάλιτι μόδας και ανέβασε topless φωτογραφία στην μπανιέρα με μία φίλη της!

Αλλο ένα επεισόδιο του GNTM 5 παρακολούθησαν οι τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητα του Star με τα κορίτσια να βρίσκονται αντιμέτωπες με μια ακόμη δοκιμασία αποχώρησης.
Συγκεκριμένα, οι 14 παίκτριες κλήθηκαν να συνεργαστούν με τον Εμμάνουελ- το μοντέλο που είχε συμμετάσχει παλαιότερα στον διαγωνισμό- μέσα σε μία ντουζιέρα με τρεχούμενο νερό, για την καμπάνια της BSB Jeans που είχε τίτλο «sexy & cool». Ο φωτογράφος Βαγγέλης Ξαφίνης ζήτησε από τα μοντέλα να προσέξουν την κίνησή τους και να εκφράσουν τη σεξουαλικότητά τους.

Το μοντέλο που αποχώρησε από το GNTM 5
Μετά την ολοκλήρωση της δοκιμασίας τα κορίτσια βρέθηκαν στο πλατό και στάθηκαν απέναντι από τους τέσσερις κριτές, δηλαδή τη Βίκυ Καγιά, τον Γιώργο Καράβα, τον Τάσο Σωφρονίου και τον guest κριτή Μιχάλη Πάντο για να κρίνουν τις φωτογραφίες τους.
Ενα μοντέλο είχε την λιγότερο καλή φωτογραφία και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το GNTM 5. Ο λόγος για τη Ζωή που είδε την πόρτα της εξόδου από το ριάλιτι μόδας.

«Διαφωνούμε συνέχεια, αλλά σε αυτό συμφωνήσαμε όλοι», είπε η Βίκυ Καγιά ανακοινώνοντας πως από το GNTM 5 αποχωρεί η Ζωή Ιωαννίδου καθώς η φωτογραφία της ήταν ανέκφραστη. «Ζωή χωρίς έκφραση δεν υπάρχει. Θα σου κάνει καλό που φεύγεις να ξέρεις. Δεν είναι κακό πράγμα να αισθάνεσαι, είναι καλό», σχολίασε η Βίκυ Καγιά αποχαιρετώντας τη Ζωή Ιωαννίδου που ήταν εκ των φαβορί στο παιχνίδι.
Να σημειωθεί πως τις χειροτέρες φωτογραφίες τις είχε η Ζωή, που αποχώρησε τελικά και η Αλεξία. Αν και τα υπόλοιπα κορίτσια στεναχωρήθηκαν πολύ με αυτή την αποχώρηση, η Ζή παρέμεινε σοβαρή και δεν έδειξε να στεναχωριέται.
Η Ζωή πάντως δεν απογοητεύτηκε και με αποκαλυπτικές φωτογραφίες της στο Instagram προκάλεσε… ταραχή!

Λάουρα Νάργες: Η αξέχαστη φωτογραφία της που έμεινε στην ιστορία – βιντεο

Χάιντι Κλουμ: Ανέβασε… κατά λάθος φωτογραφία στον καθρέπτη και φάνηκε το στήθoς της!