Απλά δεν υπάρχει! Γουρλής ο βάτραχος που κατούρησε τον Ασημακό! (Vid)

survivor

Survivor 4 Spoiler (18/05): Τι είδαμε και χθες. Ένα διαφορετικό αγώνα ασυλίας και με τους παίχτες να έχουν από τρία κανονάκια (ζωές) και μετά από από μια σκληρή και μεγάλη δοκιμασία ο Ασημακόπουλος κατάφερε να βγει ο μεγάλος νικητής.

Ακόμα ένα επιτυχημένο survivor spoiler που σας είχαμε δώσει από πολύ νωρίς τον νικητή της 1ης ασυλίας.

Πριν το αγωνιστικό μέρος της ημέρας ο Ντάφυ ακόμα συν επαρμένος από την διπλή νίκη του την Δευτέρα επί του Ασημακόπουλου, τον τρόλαρε με ένα επικό τραγούδι.

Αλλά όπως είδαμε η ζωή προχωράει στο νησί και η επόμενη ημέρα ήταν εντελώς διαφορετική. Ο Ντάφυ σερνόταν και ο Ασημακό πέταγε και κατάφερε μάλιστα να είναι ο μεγάλος νικητής και να κερδίσει την ασυλία.

Αλλά οι κακές γλώσσες λένε ότι ο υπαίτιος για την νίκη του Ασημακόπουλου ήταν ένας βάτραχος. Μάλιστα παρακαλώ. Ένας συμπαθέστατος βάτραχος.

Την ώρα που οι παίχτες του νησιού είχαν πέσει για ύπνο ένας βάτραχος έκανε τσάρκα μέσα στην καλύβα των κόκκινων και χωρίς να κρατήσει τα προσχήματα επέλεξε να κατουρήσει πάνω στον Ασημακόποπουλο. Έγινε ένας μικρός χαμούλης, αλλά όπως αποδείχτηκε ήταν γουρλής ο βάτραχος αφού ο Ασημακό κέρδισε την ασυλία.

Τώρα που βρήκε το κόλπο λέτε να τον έχει από κοντά τον βάτραχο;

Ν. Δένδιας: Η Ελλάδα θέλει να εδραιώσει μια νοοτροπία αρχών στην Αν. Μεσόγειο με βάση το Διεθνές Δίκαιο

Ν. Δένδιας: Η Ελλάδα θέλει να εδραιώσει μια νοοτροπία αρχών στην Αν. Μεσόγειο με βάση το Διεθνές Δίκαιο

Χamos

Βουλή: Αντιπαράθεση Χρ. Σταϊκούρα, Κ. Σκρέκα με Π. Σκουρλέτη και Σ. Φάμελλο για ΕΛΠΕ Α.Ε.