Άπιστος spoiler: Η Γκιονούλ αρνείται να βοηθήσει την κόρη της

Μετά από την φρικτή περιπέτεια που πέρασε, η Ντερίν επιστρέφει στο σπίτι της διαλυμένη. Ο εφιάλτης της Γκιονούλ σταματά. Το μόνο που θέλει, είναι να αγκαλιάσει ξανά την κόρη της, αλλά και τον σύζυγό της. Το γεγονός ότι απήχθη, δεν αναιρεί το διαζύγιο. Ο Βολκάν παραμένει σκληρός απέναντί της, παραμένει σταθερός στις απόψεις του και ανακοινώνει στην Ντερίν πως το διαζύγιο ισχύει, παρά τα όσα πέρασε εκείνη.

Η Ντερίν χάνει ξανά το μυαλό της, με αποτέλεσμα η Γκιονούλ να ανησυχεί για την κόρη της. Η νεαρή πρωταγωνίστρια δε θέλει να χάσει τον άντρα της ζωής της και είναι διατεθειμένη να φτάσει στα άκρα! Μόνο που αυτή τη φορά είναι μόνη της. Η Γκιονούλ αρνείται να βοηθήσει την κόρη της να σώσει τον γάμο της. Βλέπει πως ο Βολκάν μόνο κακό κάνει στο παιδί και στο εγγόνι της. Θέλει για την Ντερίν ένα καλύτερο μέλλον, πλάι στον άντρα που θα την αγαπά πραγματικά. Έτσι, όταν η Ντερίν παρακαλάει τη μητέρα της για βοήθεια, εκείνη της κλείνει την πόρτα. Της τονίζει πως δε θα συμβάλλει άλλο σε αυτή την παράνοια. Ο Βολκάν πρέπει να μείνει μακριά από την οικογένεια και το διαζύγιο είναι η μόνη λύση.

Η Γκιονούλ τρέμει στην ιδέα πως το παιδί της τρελαίνεται. Η Ντερίν καταρρέει, όμως δε τα παρατά. Σχεδιάζει μόνη της να κατακτήσει ξανά τον Βολκάν, δείχνοντας για ακόμη μια φορά το σκληρό της πρόσωπο.

Η γη της ελιάς 2ος κύκλος spoiler: Έτσι θα έρθει ο μεγάλος χωρισμός για Φίλιππο και Βασιλικής;

Άπιστος spoiler: Το τέλος του Χαλούκ θα φέρει δάκρυα