Άπιστος Spoiler: Η Ασιγιά τραυματίζεται σοβαρά απο σφαίρα!

Ο Βολκάν θέλει απεγνωσμένα να βρει την Ντερίν και ταυτόχρονα να αποκαταστήσει το όνομα της Ασιγιά. Έτσι, αποφασίζει να ακολουθήσει τις δικές του μεθόδους. Σύντομα, όμως, αρχίζουν να βγαίνουν στο φως διάφορα μυστικά και κρυμμένες αλήθειες για αυτόν και τη σύζυγό του. Η Ασιγιά βρίσκεται για μία ακόμη φορά στο επίκεντρο, καθώς είναι πολλοί αυτοί που πιστεύουν πως ίσως έχει κάποια σχέση με την απαγωγή της Ντερίν, που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

 

Συνεχίζοντας να αναζητά την Ντερίν, ο Βολκάν έρχεται αντιμέτωπος με μια μεγάλη αποκάλυψη. Για μια ακόμα φορά, η αλήθεια βγαίνει στην επιφάνεια την πιο ακατάλληλη στιγμή και οι ισορροπίες αλλάζουν και πάλι. Ενώ η Ντερίν περιμένει απελπισμένη τη σωτηρία της, μια ακόμα συγκλονιστική εξέλιξη αλλάζει τα δεδομένα.

Η Ασιγιά εξαφανίζεται και αυτή και η Ντερίν τη βλέπει ξαφνικά μπροστά της στο μέρος όπου κρατείται κι όλα δείχνουν ότι η γυναίκα που μισεί όσο τίποτα στον κόσμο είναι η ευκαιρία της να σωθεί. Οι δυο τους παγιδεύουν την Ναζάν αλλά ένα όπλο που έχει στην κατοχή της η γυναίκα εκπυρσοκροτεί και η Ασιγιά τραυματίζεται σοβαρά στην σειρά Άπιστος.

Η Δανάη Λιβιεράτου στην ‘Ιο με μαύρο μπικίνι

Το top 5 των πλουσιότερων στο TikTok: Η 18χρονη με περιουσία 28 εκατομμυρίων που βγάζει 150.000 δολάρια ανά ανάρτηση