Άπιστος Spoiler: Ένα τέλος που γεννά ερωτηματικά

Ένα τέλος που γεννά μεν ερωτηματικά, αλλά παράλληλα φέρνει συγκίνηση. Ένα φινάλε στο οποίο κερδίζει η γυναικεία αλληλεγγύη, η εμπιστοσύνη και η αγάπη. Το φινάλε της σειράς θα εξελιχθεί σε ένα νεκροταφείο, με την τελευταία σκηνή να κόβει την ανάσα. Οι πρωταγωνιστές πληρώνουν για τα λάθη τους, την ίδια στιγμή που οδηγούνται στη λύτρωση.

Η Ντερίν και η Ασιγιά αφήνουν πίσω τους τις διαφορές τους. Ο Βολκάν, αφού έχει φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή τους, μπαίνει στη φυλακή. Πλέον, τον έχουν εγκαταλείψει και η Ασιγιά και η Ντερίν. Καμία δεν είναι στο πλευρό του, καμία δε τον υπολογίζει πια. Μόλις βγαίνει από τη φυλακή, βλέπει τις δύο γυναίκες της ζωής του ευτυχισμένες, χωρίς αυτόν. Ο Αλί αποφοιτά από το σχολείο, έχοντας συμφιλιωθεί με τον Ντεμίρ. Η Ντερίν έχει βρει τον έρωτα σε έναν άνθρωπο που την αγαπά αληθινά και μεγαλώνει μαζί του την κόρη της.

Η Ασιγιά οδηγεί τον Βολκάν στο σπίτι της μητέρας του και τον αφήνει να ζήσει μόνος του. Λίγο αργότερα, εκείνος πεθαίνει με άδοξο τρόπο. Η Ντερίν και η Ασιγιά μεγαλώνουν τα παιδιά τους με αγάπη, κυνηγώντας η κάθε μία τα όνειρά της. Στο τέλος, θα μεταφερθούμε 20 χρόνια μετά, σε ένα νεκροταφείο. Ο Αλί και η αδελφή του, η Ζεϊνάμπ θα επισκεφτούν τον τάφο του πατέρα τους. Τα δύο αδέλφια θα μιλήσουν για τα λάθη του, αλλά και για το πως πέρασαν τα χρόνια. Είναι ενωμένοι κι αγαπημένοι. Ο Βολκάν δεν είναι πια εκεί, δε ζει. Έχει χάσει τη ζωή του άδοξα, χωρίς να μάθει ποτέ εάν τα παιδιά του τον συγχώρεσαν.

Η Μπέττυ Μαγγίρα ξαπλωμένn στην άμμο με το μικροσκοπικό μαγιό της, ζαλίζει με τα δiμετρα πόδια τnς – instagram

Η Δανάη Λιβιεράτου στην ‘Ιο με μαύρο μπικίνι