Άπιστος spoiler: Ο Αλί γίνεται ο τελικός κριτής στη διαμάχη των γονιών του

Άπιστος: Ο Αλί γίνεται ο τελικός κριτής στη διαμάχη των γονιών του

Ο Χαλούκ, μετά την αποκάλυψη ότι ένας άντρας, παντρεμένος με παιδί, ξελόγιασε την κόρη του, βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση. Προσπαθεί να συνειδητοποιήσει όλα αυτά που έμαθε και αδυνατεί. Έτσι, παίρνει μία απόφαση: Ό,τι επαγγελματική συνεργασία είχε ως τώρα με το γραφείο του Βολκάν διακόπτεται απότομα, με την Ντερίν να προσπαθεί κλαίγοντας να τον μεταπείθει. Αλλά μάταια.

Επιπλέον, ο Χαλούκ δέχεται να συναντηθεί με την Ασιγιά, με την οποία έχουν μία σημαντική συζήτηση. Εκεί, η γυναίκα καταφέρνει να τον πάρει με το μέρος της, αν και δείχνει απρόθυμος. Παράλληλα, ο Βολκάν δέχεται κι άλλα χτυπήματα από παντού, αλλά το μόνο που τον ενδιαφέρει πλέον είναι να εκδικηθεί την άλλοτε αγαπημένη σύζυγό του και να την πονέσει με τον χειρότερο τρόπο·, παίρνοντας την κηδεμονία του Αλί.

Στο μεταξύ, ούτε ο Βολκάν ούτε η Ασιγιά έχουν πει καθαρά στον Αλί τι ακριβώς συμβαίνει μεταξύ τους. Εκείνος, φυσικά, έχει καταλάβει αρκετά και νιώθει μεγάλη ανασφάλεια για το αβέβαιο μέλλον της οικογένειάς του. Πολύ σύντομα, λοιπόν, ο ανελέητος πόλεμος ανάμεσα στην Ασιγιά και στον Βολκάν κορυφώνεται με τον πιο δραματικό τρόπο.

Εκείνη, που τον ξέρει πολύ καλά, χρησιμοποιεί την εξυπνάδα της για να κατευθύνει τις αντιδράσεις του προς το αποτέλεσμα που τη συμφέρει. Εκείνος αφήνει την ορμή του να τον παρασύρει σε λόγια αλλά και πράξεις που δεν θα μπορέσει ποτέ να πάρει πίσω. Όμως, τελικός κριτής για την έκβαση της διαμάχης μεταξύ τους είναι μόνο ο Αλί. Η Ασιγιά και ο Βολκάν χωρίζουν οριστικά, ενώ το αγόρι επιλέγει να μείνει μόνο με τη μητέρα του.

Βρισηίδα Ανδριώτου: Έφαγε σούσι ημίγuμνη και προκάλεσε πανικό στο instagram

Andrea Sunshinee: Δείτε την πιο σέξι γιαγιά του Instagram!