Άπιστος spoiler: Τα βλέμματα όλα στρέφονται στην Ασιγιά

Ο Βολκάν μετά από ένα περίεργο τηλεφώνημα της Ντερίν επιστρέφει στο σπίτι για να μιλήσουν, αλλά εκείνη δεν βρίσκεται εκεί και όλα τα στοιχεία δείχνουν πως έχει πέσει θύμα απαγωγής και η αστυνομία αρχίζει τις έρευνες εξετάζοντας κάθε πιθανό στοιχείο και κάθε μάρτυρα που μπορεί να έχει κάποια σχέση με την υπόθεση. Οι εξελίξεις είναι καθηλωτικές καθώς η Ντερίν εξαφανίζεται, η Ασιγιά προσπαθεί να αποστασιοποιηθεί από το σκάνδαλο για να μην επηρεαστεί η προσωπική και επαγγελματική της ζωή, ενώ ο Βολκάν θα βρεθεί έκπληκτος μπροστά σε μία νέα αποκάλυψη.

Και ενώ όλοι προσπαθούν να βρουν την Ντερίν, τα βλέμματα κάποιων στρέφονται εναντίον της Ασιγιά καθώς πιστεύουν ότι μπορεί να έχει κάποια σχέση με την εξαφάνιση της νέας συζύγου του Βολκάν λόγω των προστριβών ανάμεσα τους. Η Ασιγιά για ακόμα μια φορά, προσπαθεί να αποστασιοποιηθεί από αυτό το σκάνδαλο, που μπορεί να επηρεάσει την καριέρα της αλλά και τη ζωή της.

Όπως φαίνεται το παρελθόν της Ασιγιά συνεχίζει να ορίζει την τωρινή της ζωή. Αν και ανήμπορη να αντιδράσει, βρισκόμενη και πάλι μέσα στο νέο σκάνδαλο, βάζει τα δυνατά της και προσπαθεί για ακόμα μια φορά να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να καθαρίσει το όνομά της, ενώ ξεκινά και η ίδια να ψάχνει την Ντερίν.

Ο Βολκάν βρίσκεται και πάλι ανάμεσα στις δυο γυναίκες της ζωής του. Από τη μια προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρει την Ντερίν και από την άλλη θέλει να αποκαταστήσει τη φήμη της Ασιγιά. Τότε, ο Βολκάν έρχεται αντιμέτωπος με μια μεγάλη αποκάλυψη και διάφορα μυστικά για τη ζωή της Ντερίν και του ίδιου αρχίζουν να φανερώνονται αλλάζοντας και πάλι τις ισορροπίες.

Μίνα Αρναούτη: «Είχα κρίσεις πανικού … με έκαναν να αισθάνομαι ότι θα πέσω κάτω»

Μαίρη Συνατσάκη: Πότε υπονόησε για πρώτη φορά ότι είναι έγκυος και κανείς δεν το πήρε χαμπάρι