Άπιστος spoiler: Ντερίν και Βολκάν έχουν σφοδρή σύγκρουση

Η Ντερίν ανακαλύπτει συντετριμμένη πως ο Βολκάν δεν τη θέλει πια και προσπαθεί να τα ξαναβρεί με την πρώην σύζυγό του. Μάλιστα, η σύγκρουσή τους είναι τόσο σφοδρή, που δεν αφήνει τίποτα όρθιο. Από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα, οι δυο τους μιλάνε πια ανοιχτά για διαζύγιο. Περισσότερο και από το να ξεφορτωθεί τον διπρόσωπο σύζυγό της, όμως, η Ντερίν θέλει να πονέσει την Ασιγιά, που θα της τον πάρει πίσω. Έτσι, με ένα κόλπο καταφέρνει να στρέψει την κοινή γνώμη της Ραιδεστού εναντίον της και να φαίνεται πως εκείνη κυνηγά τον Βολκάν και όχι το αντίθετο.

 

Η Ασιγιά βρίσκεται, ακόμη μία φορά, στο επίκεντρο ενός ντροπιαστικού σκανδάλου και νιώθει να χάνει τον έλεγχο της κατάστασης. Ο πόλεμος της Ντερίν και του Βολκάν συνεχίζεται. Εκείνη τον απειλεί πως το δικό τους διαζύγιο δεν πρόκειται να είναι τόσο πολιτισμένο όπως του ίδιου με την Ασιγιά και πως δεν πρόκειται να τον αφήσει να ξαναδεί ποτέ την κόρη τους. Ο Βολκάν ξέρει πως, αν αφήσει τον εαυτό του να χάσει τον έλεγχο και εμπλακεί στη μεταξύ τους διαμάχη με τους όρους της, αυτό μπορεί να του κοστίσει ξανά το παιδί του. Την ίδια ώρα, όλα τα

σκάνδαλα γύρω από το όνομα της Ασιγιά έχουν αντίκτυπο και στην επαγγελματική της ζωή. Την επόμενη μέρα, ο Βολκάν πηγαίνει στην Ασιγιά να της ζητήσει συγγνώμη, γιατί οι πράξεις της Ντερίν βλάπτουν την καριέρα της.

Ξαφνικά, δέχεται ένα περίεργο τηλεφώνημα από την Ντερίν και όταν γυρίζει στο σπίτι τους να μιλήσουν δεν τη βρίσκει εκεί. Όλα δείχνουν πως η σύζυγός του έχει πέσει θύμα απαγωγής και η Αστυνομία εξετάζει κάθε πιθανό στοιχείο. Μάλιστα, μετά τα παραπάνω νέα, ολόκληρη η πόλη κινητοποιείται για να τη βρει. Η Ασιγιά, γνωρίζοντας καλά πώς νιώθει για αυτή και τις επιλογές της η κοινή γνώμη, προσπαθεί να αποστασιοποιηθεί από ένα ακόμα μεγάλο σκάνδαλο, όμως δεν θα είναι και τόσο εύκολο.

Τρία Μίλια Β Κύκλος spoiler: Μετά την αποκάλυψή τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο

Ανέκδοτο: Οι αγελαδάρηδες και ο ταύρος …! Τρελό γέλιο