«Απασφάλισε» κατά πάντων ο Μάρκος Σεφερλής: «Έτσι μαζευτείτε πολλοί και χτυπάτε όλοι μαζί…»

Latest

Μέσα από ένα βίντεο, ο Μάρκος Σεφερλής δίνει απαντήσεις σε όλους εκείνους που αντέδρασαν έντονα κατά του τηλεοπτικού project «Super Mammy».

Συγκεκριμένα ο δημοφιλής ηθοποιός δέχθηκε έντονη κριτική για την κωμική του σειρά στον ΑΝΤ1 και θέλησε να δώσει για μια ακόμη φορά την δική του απάντηση απευθυνόμενος στο μεγάλο κοινό που τον στηρίζει μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο Instagram.

Μάρκος Σεφερλής: Το μήνυμά του στις έντονες αντιδράσεις για το Super Mammy

O ίδιος χαρακτηριστικά ανέφερε: «Έτσι παιδιά, μαζευτείτε πολλοί και χτυπάτε όλοι μαζί! Έχετε καταλάβει ότι ο Σεφερλής δεν νικιέται εύκολα γιατί έχει δίπλα του όλον αυτόν τον κόσμο που τον αγαπάει και τον στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια. Κόσμος ο οποίος έχει ένστικτο και καταλαβαίνει ποιοι είναι οι ψεύτες και οι υποκριτές.

Όπως καταλαβαίνει για ποιο λόγο γίνεται όλο αυτό το παιχνίδι και από ποιον υποκινείται. Σας λέω, λοιπόν, ότι εγώ παραμένω εδώ κάνοντας αυτόν τον κόσμο να γελάει και να βλέπει τη ζωή με αισιοδοξία μέσα από τη δουλειά μου και έξω από αυτήν.

Τώρα, φιλαράκια μου, απευθύνομαι σε εσάς… Θα είμαι πάντα εδώ στο γέλιο σας, θα είμαι δίπλα στο δάκρυ σας το οποίο πάντα θα προσπαθώ να κάνω γέλιο με τον δικό μου τρόπο. Ξέρετε εσείς. Καλό Πάσχα σε όλους με αγάπη» καταλήγει ο Μάρκος Σεφερλής στο μήνυμα του.

Μάλιστα η σύζυγος του γνωστού ηθοποιού, Έλενα Τσαβαλιά σχολίασε στην ανάρτηση: «Οι αγκαλιές των παιδιών που βρίσκεσαι δίπλα τους, οι ευχές που σου δίνουν οι γονείς τους, τα γέλια όλων όσων βρίσκονται κάθε βράδυ στο θέατρο είναι η δύναμή σου! Συνέχισε να χαρίζεις γέλιο και μην πάψεις ποτέ να είσαι αυτός ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ που αγάπησα».

«Δεν είναι free agent ο Κίναν Έβανς πλέον – Τα δεδομένα για Ναν και Χεζόνια»

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ο Παλαιοχριστιανός ανακοινώνει πολιτική συνεργασία με τον Φίλιππο Καμπούρη

Οι αναποδιές μιας τηλεφωνικής σύστασης: Η ανατριχίλα της ζωής του τραγουδιστή