Showbiz: Η φαίη Σκορδά ΖΗΛΕΥΕΙ ΑΦΟΡΗΤΑ την Ηλιάνα Παπαγεωγίου ή ΙΔΕΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ;

Σκεφτείτε σαν άνθρωποι της δουλειάς. όσο και να μην είστε, αν σας βάλουμε ένα δύο ερωτηματάκια στο μυαλό, θα δείτε από άλλη οπτική τα πράγματα. Θα τα καταλάβετε ίσως και εντελώς διαφορετικά. Θα εξηγήσετε περισσότερες κινήσεις των τηλεστάρ!

Τι συμβαίνει απλά και …απονήρευτα με μια πρόχειρη ματιά κάποιου που έχει άλλη δουλειά να κάνει και απλά ακούει ότι παίζουν τα πρωινά;

Τι συμβαίνει όταν ακούει στον Αντ1, να σχολιάζουν την…είδηση πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν πηγαίνει καλά και…κόβεται;

Μα και μόνο που σε μία τηλεοπτική εκπομπή κάνουν θέμα το αν συνεχίζει μια άλλη τηλεοπτική εκπομπή και η παρουσιάστρια της, μοιάζουν να ζηλεύουν την…παρουσιάστρια.

Διότι, μπορεί η πανέμορφη Ηλιάνα Παπαγεωργίου να μην μας ενθουσιάζει ως παρουσιάστρια αυτή την στιγμή – για πολλούς λόγους – αλλά, από που κι ως που η Φαίη Σκορδά είναι ανώτερη σε ταλέντο;

Απλό ρητορικό ερώτημα: Αν η Φαίη έγινε με τον καιρό παρουσιάστρια πρώτης γραμμής, γιατί δεν μπορεί να γίνει η Ηλιάνα; Εδώ είναι η απάντηση που “καίει” προφανώς, μόνο την Φαίη!

Καταρχήν για ποιον λόγο κόπτωνται στον Αντ1, τι κάνει μια άλλη παρουισάστρια; Μην κάνουν και παράπονα όταν εμείς γράφουμε πως κόβονται ή δεν κόβονται. Εκείνοι δίδαξαν π΄ρωτοι αυτό το…τηλεοπτικό ρεπορτάζ!

Δεύτερον, γιατί ασχολούνται με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου; Αφού δεν είναικαν πετυχημένη σ’ αυτόπου κάνει.

Ναι, αλλά είναι πασίγνωστη, πολύ εντυπωσιακή και άνετα μπορεί να ηγηθεί μιας τρίωρης πρωινής εκπομπής κάποια στιγμή, με επιτυχία. Στο χέρι της είναι.

Αυτό πιστεύουμε βλέπει η Φαίη Σκορδά. Την εν δυνάμη αντικαταστάτρια της και μάλιστα τόσο εντυπωσιακή, που δεν λέγεται!

Έπειτα – υποθέτωντας πάντα – παρατηρώντας αντιδράσεις, ο καθένας μαζί με την αυτοπεποίθηση που μπορεί να έχει, τόση ανασφάλεια μπορεί να κουβαλάει. Δηλαδή μια όμορφη γυναίκα μπορεί να αισθάνεται λιγότερο όμορφη όταν αυτοσυγκρίνεται με μία άλλη.

Μπορεί και να φοβάται πως η Ηλιάνα σαν οικοδέσποινα του πρωινού Αντ1, θα τα πάει και καλύτερα.

Γιατί δηλαδή ή μάλλον, πως να μην σκεφτούμε πονηρά; Από που κι ως που η Φαίη (διότι εμείς δεν βλέπουμε ποιος λέει στον αέρα τις ειδήσεις αλλά και ποιος τον αφήνει να τις λέει, που σημαίνει πως τις έχει εγκρίνει)

Ακόμα και όταν μιλαέι ο Λιάγκας, δεν σημαίνει πως δεν γουστάρει η Φαίη Σκορδά και μάλιστα πολύ. ΜΗν ξεχνάτε τα σχόλια που έκακαν κατά καιρούς για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, τότε που ήταν στα πάνω της και θα μπορούσε σ΄ένα βράδυ να βρίσκεται στον Αντ1!

Ίσα ίσα, που φανταζόμαστε την Φαίη μας να δίνει την θέση της στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου κάποια στιγμή, εκείνη να φορά τα υπέροχα ντυσίματα του πρωινού αντ1, να χει το υπέροχο μακιγιάζ

Διαβάστε με λίγα λόγια τι έγινε, αν δεν τα είδατε στα βίντεο: Μέσα στο Σαββατοκύριακο υπήρξε ένα ρεπορτάζ που ήθελε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να ολοκληρώνει τη συνεργασία της με τον Alpha και να πηγαίνει στο Star για την παρουσίαση του Dancing With the Stars.

Το «Pop Up», η καθημερινή εκπομπή με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον Alpha είναι αλήθεια πως δεν κατάφερε να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό ενώ σε άλλο δημοσίευμα της Real Life γράφτηκε πως η Ηλιάνα σταματάει μεν το Pop Up αλλά θα συνεχίσει στον Αlpha.

 

 

Σήμερα λοιπόν, η Έλενα Χριστοπούλου, η μάνατζερ της Ηλιάνας έδωσε μια αποκλειστική απάντηση στον Ant1 και στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα.

Εκεί, η μάνατζερ εξήγησε πως όσα γράφτηκαν ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας και πως η Παπαγεωργίου παραμένει στο δυναμικό του Alpha ενώ σέβεται και τιμά το συμβόλαιό της.

Το ρεπορτάζ από το Πρω1νό ανέφερε πως το συμβόλαιο της Ηλιάνας παραμένει ενεργό μιας και ο σταθμός δεν κάνει ποτέ μονοετή συμβόλαια.

Τώρα πια μένει να συζητήσει ο σταθμός με την παρουσιάστρια και να βρουν έναν τρόπο για να συνεχιστεί η συνεργασία τους.

Δείτε τι θα συμβεί αν βάλετε μια φλούδα λεμονιού στο πλυντήριο πιάτων

Τελείωσε η καριέρα τους, ο Έλληνας δεν συγχωρεί