Άντζελα Ευριπίδη: Οι λόγοι που το μοντέλο απέρριψε την πρόταση για το Survivor – «Πιστεύω ότι δεν αγοράζονται όλα»

«Είμαι καλομαθημένη» παραδέχεται η Άντζελα

Στο «Ποιος Είναι Πρωινιάτικα» παραχώρησε σήμερα συνέντευξη το επιτυχημένο μοντέλο Άντζελα Ευριπίδη και μίλησε για την καριέρα της και την πρόταση που δέχτηκε το 2017 για το Survivor.

«Στο εξωτερικό, όταν πήγα για την πρώτη μου δουλειά στην Ιταλία -επειδή δεν ήμουν πολύ skinny- έκατσα κάποιες μέρες κι ένας booker μου είπε πως για να στεγνώσεις, πρέπει να πάρεις απαγορευμένες ουσίες. Κόλλησα και λέω τι εννοεί;

Όταν είσαι και μικρή, δεν καταλαβαίνεις και πολύ τι σημαίνει. Βέβαια πονηρεύτηκα και του είπα ότι το στιλ μου εμένα είναι αυτό και δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και γεια σας. Με την ίδια λογική έπρεπε να αλλάξω τη μύτη μου, τα αυτιά μου και το σώμα μου» σημείωσε αρχικά η Άντζελα Ευριπίδη.

Για την πρόταση που είχε δεχτεί το 2017 να συμμετάσχει στο Survivor, τόνισε: «Το 2017 μου έκαναν πρόταση και την απέρριψα, γιατί είμαι καλομαθημένη. Δεν μπορώ να πεινάω, δεν μπορώ να κρυώνω και γενικότερα δεν μου αρέσει αυτή η ταλαιπωρία και αυτός ο χαρακτήρας που βγαίνει από τους συμμετέχοντες. Είναι πολύ λογικό γιατί όταν πεινάς, όταν δεν περνάς καλά να σου βγαίνει ο κακός σου χαρακτήρας».

Ερωτηθείσα αν θα έλεγε το «ναι» σε περίπτωση που της πρότειναν ένα δελεαστικό ποσό, απάντησε με ειλικρίνεια: «Και τότε ήταν δελεαστικό ποσό, όχι τόσο όσο αυτά που ακούγονται σήμερα, γιατί σήμερα τα ποσά που ακούγονται είναι αστρονομικά. Τότε ήταν ένα καλό ποσό την εβδομάδα, που σε ξεβόλευε από το σπίτι σου. Αλλά πιστεύω ότι δεν αγοράζονται όλα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του OPEN:

Survivor Ελλάδας – Τζο Μαριδάκη: Η πρώτη ανάρτησή της μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης

Πυρκαγιά στη Λακωνία, σε δασική έκταση στη Βαρβίτσα