Αντύπας: Θαμώνας ανέβηκε στην πίστα και άρχισε να τον χτυπάει – βίντεο

Ένα πραγματικά απίστευτο και πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται ο γνωστός και αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής Αντύπας, τις προηγούμενες ημέρες…

Όλα ξεκίνησαν την ώρα που ο τραγουδιστής βρισκόταν στην πίστα και είχε ξεκινήσει να ερμηνεύει την διαχρονική μεγάλη επιτυχία του «είμαι χάι μου», δεχόμενος πολλά πανέρια με λουλούδια από θαμώνες που διασκέδαζαν στο μαγαζί.

Εκείνη την ώρα λοιπόν ένας θαμώνας που βρισκόταν στην αριστερή πλευρά του τραγουδιστή, ανέβηκε… «μανουριασμένος» στην πίστα και επιτέθηκε στον Αντύπα σπρώχνοντας τον ενώ έφτασε και στο σημείο να τον χτυπήσει κιόλας.

Μάλιστα, μία από τις κοπέλες που πουλούσαν λουλούδια στο μαγαζί, μπήκε στην μέση, αλλά ο εξαγριωμένος θαμώνας την έσπρωξε και εκείνη για να απομακρυνθεί.

Μετά από λίγο, άνθρωποι του μαγαζιού, αλλά και άλλοι θαμώνες ανέβηκαν στην πίστα και απομάκρυναν τον εξαγριωμένο άνδρα.

Δείτε το βίντεο

@konstantinosdroulias Κατακριτέο γεγονός ‼️ Πλέον το επάγγελμα του τραγουδιστή έχει γίνει μια ανοιχτή αρένα ο Αντυπας είναι από τους πιο παλιούς καλλιτέχνες με τεράστια δισκογραφία και Φοβερο ήθος και είναι ντροπή ο οποιοσδήποτε να συμπεριφέρεται έτσι !! ΝΤΡΟΠΗ ‼️#antypas #bouzoukia #bouzoukianews #false ♬ πρωτότυπος ήχος – Κωνσταντίνος Δρούλιας

@konstantinosdroulias Κατακριτέο γεγονός ‼️ Πλέον το επάγγελμα του τραγουδιστή έχει γίνει μια ανοιχτή αρένα ο Αντυπας είναι από τους πιο παλιούς καλλιτέχνες με τεράστια δισκογραφία και Φοβερο ήθος και είναι ντροπή ο οποιοσδήποτε να συμπεριφέρεται έτσι !! ΝΤΡΟΠΗ ‼️#antypas #bouzoukia #bouzoukianews #false ♬ πρωτότυπος ήχος – Κωνσταντίνος Δρούλιας«Μωρό μου καλησπέρα» – Η ιστορία πίσω από το τραγούδι

Ήταν το μακρινό 1991 όταν ο Αντύπας κυκλοφόρησε το διπλό άλμπουμ «Καλησπέρα». Σημείωσε ρεκόρ πωλήσεων και έβγαλε  δύο τεράστια και διαχρονικά «σουξέ».

Το πασίγνωστο «Είμαι ανεβασμένος» και στη συνέχεια το «Μωρό μου καλησπέρα». Τα τραγούδια άφησαν εποχή και έγραψαν τη δική τους ιστορία αφού έπαιζαν κυριλοκτικά παντού.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής ήταν το μεσημέρι της Κυριακής (5/12) καλεσμένος στο «Καλύτερα δεν γίνεται» και αφηγήθηκε τις ιστορίες πίσω από τα μεγάλα του σουξέ.

«Το “Μωρό μου καλησπέρα” βγήκε από μία θαυμάστρια που με έπαιρνε καθημερινά τηλέφωνο και έλεγε “Μωρό μου, καλησπέρα είναι δίπλα αυτή; Σ΄αγαπώ, μου λείπεις”».

Παγιδευμένοι spoiler: Ο Άγγελος κυρίαρχος του παιχνιδιού παίζει με τις ζωές όλων

Έρωτας Φυγάς spoiler: Η Μαργέτα φυλακίζει την Αλεξάνδρα