Αντώνης Πρέκας για Καρολίνα και Μάριο: «Από την ουσία πήγαμε στη… συνουσία» (VIDEO)

Ο Αντώνης Πρέκας μίλησε το πρωί της Κυριακής στην εκπομπή Open Weekend.

Ο γνωστός τηλεκριτικός και δημοσιογράφος, καλεσμένος της Ελένης Τσολάκη και των συνεργατών της, σχολίασε τις έως τώρα εξελίξεις στη φετινή τηλεοπτική σεζόν και εστίασε στα τεκταινόμενα του Survivor All Star.

«Αυτό το… ερωτικό παιχνίδι, μετά από αυτό που συνέβη, δε νομίζω ότι αγωνιστικά ή ως πρόγραμμα θα συνεχίσει να έχει το ίδιο ενδιαφέρον. Θα δούμε τι άλλο θα εφευρεθεί για να διατηρήσει το ενδιαφέρον» σημειώνει ο Αντώνης Πρέκας.

«Χαίρομαι πάντως με τις… επιδόσεις του Μάριου. Από την ουσία πήγαμε στη… συνουσία. Θα υπάρχει στη συνέχεια και ένα interaction μεταξύ Αγίου Δομίνικου, Αθηνών και λοιπών τραγουδιστών και τραγουδιστριών» προσθέτει για το Survivor.

Στη συνέχεια της συνέντευξης, ο Αντώνης Πρέκας έκανε μία γενικότερη παρατήρηση για την ελληνική τηλεόραση και η οποία τον απασχολεί.

«Αυτό που παρατηρεί κανείς στην τηλεοπτική πραγματικότητα είναι ότι πριν τη διακοπή των Χριστουγέννων και για ένα μεγάλο διάστημα είχε γίνει μονοποικιλιακή η ενημέρωση. Τώρα ευτυχώς έχει λίγο ισορροπήσει το όλο πράγμα» αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Το πρόβλημα είναι όμως ότι συζητάμε για τα ριάλιτι με μία σοβαροφάνεια, σαν να είναι μία πραγματικότητα δημόσιου, κοινωνικού ενδιαφέροντος… και πράγματα που ουσιαστικά είναι κοινωνικά προβλήματα, τα διαχειριζόμαστε σαν ριάλιτι. Πρέπει να βρούμε μία ισορροπία» επισημαίνει ο γνωστός τηλεκριτικός.

«Πρέπει να δίνουμε στα πράγματα τη διάσταση που έχουν. Δεν είπε κανείς ότι πρέπει να υπάρχει μία ασκητική τηλεόραση, λες και είμαστε στο Άγιο Όρος. Το Survivor είναι ένα παιχνίδι που προσπαθεί να δημιουργήσει ίντριγκες για να βγάλει τα λεφτά του ο τούρκικος εγκέφαλος. Δεν πρέπει να τα συζητάμε αυτά με όρους θεαματικής ενημέρωσης» κατέληξε ο Αντώνης Πρέκας.

Ποιο είναι το Αιγυπτιακό σας ζώδιο και η σημασία του για τη ζωή σας

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: “Ο Στάθης δεν θα πάει με άλλη στο survivor μου είναι πιστός”